Vogue

Apps

Ga je op vakantie en heb je geen zin om enkele kilo's aan tijdschriften mee te slepen? Ook Vogue kun je lezen op je iPad of andere tablet. Vogue is te koop via onderstaande digitale kiosken.

Apple Newsstand

Vogue is ook op je iPad en iPhone verkrijgbaar. Sluit een digitaal abonnement af, en ontvang de eerste editie gratis. Bezoek snel: appstore.com/VogueNL. Abonnees krijgen gratis 24/7 toegang tot 's werelds meest invloedrijke fashion magazine. Vragen?

Google Play Newsstand

Vogue is vanaf nu ook op voor Android verkrijgbaar. Sluit een digitaal abonnement af, en ontvang de eerste editie gratis. Bezoek snel: play.google.com/store/newsstand. Abonnees krijgen gratis 24/7 toegang tot 's werelds meest invloedrijke fashion magazine. Vragen?

Tijdschrift.nl

Deze app is vooralsnog alleen beschikbaar voor je iPad. Blader door de inhoudsopgave van alle tijdschriften en koop ze direct via je iTunes-account. Je kunt 'm hier downloaden via iTunes.

MagZine

Met de MagZine app voor je iPad en Android tablet kun je heel veel tijdschriften lezen. Een aantal is zelfs gratis. Op www.magzine.nu maak je eenvoudig een account aan en koop je losse edities die ook geschikt zijn voor PC of MAC. Kopen via je iTunes-account is ook mogelijk: Downloaden via iTunes of download hier de Android app.

Tablisto

Met de Tablisto app kun je niet alleen heel veel tijdschriften lezen, maar vind je ook boeken en kranten in het Nederlands en in het Engels. Je download de app hier voor itunes. Android volgt snel!

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten