Vogue
Eredoctoraat Voor Christian Louboutin en Bobbi Brown

fashion

Eredoctoraat Voor Christian Louboutin en Bobbi Brown

Datum
Getty Images

Make-up artist Bobbi Brown en schoenenontwerper Christian Louboutin hebben beiden een eredoctoraat ontvangen aan het Fashion Institute of Technology

Brown's advies
Bobbie Brown, die aan het hoofd staat van haar beautyimperium met een waarde van 100 miljoen euro en vanaf juni beauty editor wordt van Yahoo, gaf de studenten wat advies met als meest opvallende tip: houd je Facebook en Twitter clean. Ook deelde ze de vijf pijlers die zij altijd aanhoudt: houd van wat je doet, doe meer en denk minder, werk hard, ken geen angst en blijf aardig. Gouden tips van Brown voor de studenten.

Gouden schoenen
Christian Louboutin kreeg later op de dag pas zijn eredoctoraat en sprak voor de aanwezige studenten. De schoenenontwerper had voor de ceremonie goed nagedacht over zijn eigen schoenkeuze: 'Ik heb even gekeken wat het best bij deze jurk paste', refererend aan zijn inaugurele robe, 'en ik heb uiteindelijk voor gouden schoenen gekozen, die kleur brengt geluk,' vertelde hij over zijn schoenen met gouden in plaats in van rode zool. Hij noemde zijn belangrijkste waarden voor succes: vrijheid en vriendschap. 

John Galliano Voor L'Etoile