Trends

Get ready for takeoff Lekker lange vlucht voor de boeg? Zo ziet je inflight pamperkit er uit om straks mooi aan te komen!

Van Lancasters serum tegen uitdroging tot de vochtinbrengende lipbalm van Chanel: get ready for takeoff! >

Puur natuur Van Gisele Bündchens yoga-sessie tot Imaan Hammams surferslook: deze celebs pleiten voor een au naturel look in het groen.

Deze 9 beroemdheden gaan au naturel. >

Footloose Vergeet je voeten niet tijdens de hittegolf! Vogue's beauty editor Karen van Ede tipt deze 8 pedicure producten voor smetteloze voetjes.

Koele, frisse voeten, de hele zomer lang. >

Posing like a pro Inspiratie nodig voor je vakantiefoto's? Deze Nederlandse modellen laten je zien hoe je tijdens de vakantie poseert als een pro.

Van Doutzen Kroes en Maartje Verhoef tot Rianne van Rompaey: wij kunnen nog heel wat leren van deze Dutchies. >

Hoe bereid je je voor op de zomer? Vogue's Fashion Producer Ester van Vreden bereidt zich – letterlijk – van top tot teen voor op de zomer.

'Mijn vaste kapper transformeert mijn wintermanen in een natuurlijk ogende coupe soleil en knipt er dan gelijk altijd (zijn woorden) een beetje sex in.' >

Helemaal nuts van kokosnoot Vogue's beauty editor Karen van Ede tipt de 8 fijnste kokos-producten voor een heerlijk fris en tropisch gevoel.

Waan je in tropische sferen met 8 fijne producten, van biologische coconutbalm tot plasticsvrije kokos-body scrub. >

Tips van Kino De Amerikaanse ashtanga teacher Kino Mac Gregor was even in Amsterdam, en gaf ons de vijf beste yogatips ooit.

'Ashtanga yoga is de meest fysieke vorm van yoga. Goed voor de abs en ass, maar vooral voor de inner peace en wisdom.' >

Hoe bereid je je voor op de zomer? Vogue's fashion assistant Sandra de Kuiper pakt het dit jaar anders aan.

'Van zelfgebakken bananenbrood tot homemade humus, ik blijk me te ontpoppen tot keukenprinses in spé.' >

Work that bikini body Vogue's beauty director Karen van Ede tipt 8 producten die je van binnen én van buiten mooier maken.

Zo is je lichaam in no-time klaar voor de zomer. >

Naar Top