Blogs

Inside Vogue

Meer de Inside Vogue >

Inside Vogue bloggers

Ester van Vreden

Als fashion producer produceert Ester van Vreden de editorials in Vogue. Ze regelt een gepaste locatie, zorgt dat de beste fotografen en hair- en make-up artists aanwezig zijn en boekt de modellen.

Fiona Hering

Fiona Hering is VOGUE's fashion features director. Ze vliegt - gewapend met een Moleskine notebook en Leica D-lux 5 - regelmatig de wereld over om modegrootheden te interviewen. Op haar blog bericht ze over haar modereizen en -avonturen.

Gijsje Ribbens

Vogue's online editor Gijsje Ribbens blogt elke twee weken een lijstje met drie dingen waar ze enorm van houdt, van modellen tot oude Balenciaga collecties en van Vogue editorials tot Christopher Kane.

Marije Goekoop

De rijke verbeeldingswereld van Vogue's fashion editor Marije Goekoop komt niet alleen tot uiting in de shoots die aan haar creatieve brein ontspruiten, maar ook in de mode-illustraties op haar blog.

Martien Mellema

Martien Mellema wil naast haar fantastische baan als creative director ooit een Vogue Man maken. In de tussentijd uit ze haar liefde voor mannenmode op haar blog.

Nathalie Wouters

Vogue's fashion features editor heeft niet alleen een encyclopedische hoeveelheid kennis over mode maar ook minstens even veel smaak. Zo houdt ze van Malgosia Bela, is ze vergroeid met haar Isabel Marant birkenstocks en kent ze alle collecties van Céline uit haar hoofd.

Pauline Breeuwsma

Pauline is online editor bij Vogue en blogt (als halve Parisienne) over Parijs en de Parisienne en over het snijvlak tussen fashion en digitale trends.

Rinke Tjepkema

Naast haar werk als Vogue's chef redactie heeft Rinke nog een andere grote liefde: sport. Op haar blog bericht ze over het laatste health- en fitnessnieuws, van yoga tot marathons en bijkomende gezondheidszaken.

Sandra de Kuiper

Fashion assistant Sandra de Kuiper belandde van de dansacademie op de redactie van Vogue, met een omweg via haar favoriete stad New York. Ze is op weg om heel fit te worden.

VOGUE

Wat de redactie van VOGUE ziet, beleeft, hoort en inspireert. Je leest het allemaal op Inside VOGUE.

Food

Meer de Food >

Food bloggers

Carlijn Potma

Als food creative is Carlijn druk met eten - en alles daaromheen. Van urban gardening tot underground supper clubs. Met VOGUE deelt ze iedere week een recept en ander food nieuws.

Miljuschka Witzenhausen

TV presentatrice, goddelijke huisvrouw, mama met tattoos en een fanatieke cheesecake liefhebber… Miljuschka Witzenhausen is het allemaal. Op Vogue.nl deelt deze kookgek-extraordinaire elke week een recept.

Yo-kaw Pat

Yo-kaw is werkzaam als visagist voor diverse merken en modebladen. Ze heeft een zeer uitgesproken smaak in eten én mode en deelt elke week een recept met Vogue.

The Vogue Blog Network

Meer de The Vogue Blog Network >

The Vogue Blog Network bloggers

Fash n Chips

To see the beauty in even the smallest things. Not focus on the past or future, but to enjoy the here and now. Films and travelling inspire me.

Liza Chloë

Amsterdam Fashion Blogger. Paris Expert and Foodie. Alexa Chung meets Vivienne Westwood.

Raspberry & Rouge

Raspberry & Rouge is the story of my slightly fashion obsessed life. Welcome to my diary of personal style, inspirations and wanderlust!