Nieuws

Gucci opent Italiaans restaurant De luxe bistro in Shanghai serveert 2-gangen Italiaanse lunches en is enkel te betreden met een lift vanuit de Gucci boetiek.

Het 1921 Gucci Café biedt verder een full-service menu en verschilt qua gerechten van het restaurant in het Gucci museum in Florence. >

"We hebben geen nieuwe Sex and the City meer nodig" Actrice Cynthia Nixon, a.k.a. Miranda, ziet geen meerwaarde in een verder vervolg op de succesvolle tv-serie en films.

'Vrouwen zijn vriendinnen van elkaar op een manier dat concurreert met hun romantische relaties.' >

Sonia Rykiel's pop-up concept store in Londen Vintage platen, meubels uit de seventies en 15.000 vintage boeken gaan het literaire café vullen.

De concept store is te vinden in Brook Street en gaat morgen open. >

J.W. Anderson houdt online fototentoonstelling De Britse ontwerper toont zijn liefde voor de kunsten met een expositie gewijd aan Britse straatfotografie uit de jaren tachtig.

'Ik dacht sinds het begin dat J.W. Anderson een lifestyle merk zou worden.' >

Emmy Awards 2015: de Genomineerden Wie maken er dit jaar kans op de felbegeerde televisieprijzen?

Game of Thrones-acteurs Emilia Clarke, Lena Heady en Peter Kinklage maken kans om de prestigieuze prijs op 20 september in ontvangst te nemen. >

Azzedine Alaïa exposeert in Rome De Tunesische ontwerper toont zijn creaties tussen klassieke beeldhouwwerken in het Galleria Borghese.

De Couture/Sculpture: Azzedine Alaïa in the History of Fashion expositie is nog tot eind oktober te bezoeken. >

Naar Top