De week in fashion Modejournalist en VOGUE-contributor GEORGETTE KONING
geeft HAAR VISIE op het nieuws uit de modewereld.

Socialites Op Hoge Leeftijd en Margiela's Anonimiteit Georgette blogt over lachen met Lee en een spraakmakende mode-ontmaskering.

Zoals een echte socialite betaamt, had Lee geen baan. Ze had wel stijl, en was niet voor niks lange tijd een van de beste coutureklanten. 

Lee is een van de laatste bekende levende ladies, en nu komt ie: Lee twittert. Lees meer >

Een Zwak Voor Couture en Saai Naakt Georgette Koning over Schiaparelli’s pantertapijt, de red-carpet-jurken van Viktor & Rolf en slaat bloot dood?

'Zat ik me onlangs lichtjes te beklagen over een overdosis extreme afstudeercollecties, met zelfs 'bouwsels' van vloertapijt, blijkt woensdagavond dat tapijt opeens een dingetje is.' Lees meer >

De Linnen Tas, Dandy's En Nepsproeten Georgette Koning zegt de designertas vaarwel, maar houdt van kekke dandy's en nepsproeten.

Kansspelletje Over Roy Donders’ pakken, de Frans Molenaar Prijs en het verplichte voetbalblogje.

'Ik ga niet met een dekbed om mijn buik lopen.' 'Het tocht hier, kan de deur dicht?' 'Ik hoor een brom.' Het was weer 'gezellig', woensdag bij de jaarlijkse Frans Molenaar Prijs, waar de leeftijd van bezoekers gemiddeld tegen de vijftig lag. Lees meer >

H&M Promoot Jeff Koons en een Gevaarlijke Trend Georgette Koning over de spornoseksuele man en de samenwerking tussen H&M en kunstenaar Jeff Koons.

'Vanuit het stijloogpunt is de culotte typisch zo’n twijfelachtig onflatteus kledingstuk waar een stijlgoeroe als The Man Repeller een modeorgasme van krijgt, maar waar mannen van op hol slaan.' Lees meer >

Naar Top