Nieuws

Christopher Kane treedt op als gastheer Aanstaande donderdag zal het jaarlijkse Serpentine Summer Party in goede banen worden geleid door niemand minder dan de Britse ontwerper.

‘Ik heb de Serpentine Gallery altijd bewonderd en het is fantastisch werk om te doen. Ik heb er altijd van genoten om naar het zomerfeest te gaan.’ >

Meryl Streep voor NeueJournal De actrice poseerde voor de lens van vriendin en fotografe Brigitte Lacombe voor de eerste cover van het splinternieuwe tijdschrift.

‘Gefotografeerd worden door Brigitte is de enige keer dat ik het niet erg vind om te poseren voor een camera.’ >

Woolmark Prize juryleden 2015 bekend Tijdens de Europese voorrondes zullen de mannen- en vrouwencollecties beoordeeld worden door deze 11 modebreinen.

Jonathan Christopher en Nanna van Blaaderen zullen 13 juli aanstaande Nederland vertegenwoordigen in Antwerpen. >

H&M werkt aan een nieuw concept Het mysterieuze concept wordt heel anders dan wat we gewend zijn van zowel H&M als de zustermerken.

Er zijn al 'concrete plannen' voor in 2017, maar het Zweedse modelabel verklapt nog weinig over de ontwikkeling. >

Givenchy verruilt Parijs voor New York Op 11 september aanstaande zal Riccardo Tisci zijn nieuwste collectie voor het Franse modehuis tonen tijdens de New York Fashion Week.

‘Het is een zeer gevoelige en gecompliceerde dag voor Amerika. De show zal dan ook voornamelijk in het teken staat van familie en liefde.’ >

Dries van Noten geëerd in Parijs De Vlaamse ontwerper werd in Parijs benoemd tot officier van de kunsten en letteren wegens zijn toewijding aan artistieke perfectie.

'Ik ben zo verbaasd. Ik ben nerveuzer dan dat ik was voor mijn mannenshow.' >

Naar Top