Uit in Amsterdam Wining, dining & Volendam, voor de terugkeer naar New York.

Er waren nog wat gezellige dagen in Amsterdam tot we weer naar Schiphol moesten.
We vonden de zes nieuwe stoelen die we nodig hebben voor ons buitenhuis in Long Island. Bij de Frozen Fountain van Dick en Cok.
Teakhouten Piet Hein-stoelen, een paar centimeter lager dan normaal. Precies wat we nodig hebben.
Uit Bali, met de boot naar Amsterdam en dan vliegen naar NYC. Globalisatie.Een avond weer terug naar de Goudfazant. Ik kende het van het Inez en Vinoodh/Foam diner een paar jaar geleden. Was stomverbaasd dat toen ik daar binnenliep een gozer zei: "Hey Christiaan, we zullen goed voor je zorgen."
Bleek Rogier te zijn, een eigenaar, die een goeie vriend van mijn broers is, van in NYC eerder. Al die Fanneli nachten.
En daar was 'ie weer.

Hard aan het werk, want de tent was weer stampvol. Een succes tegen alle regels in naar horen. Prima eten, slim en snel personeel.Een ander heel lekker avondmaal was in het piepkleine Segugio op de hoek van de Utrechtsestraat en de Kerkstraat.
Heerlijk puur Italiaans met perfecte aanbevolen wijn voor elke gang.
We waren gasten van de Bruyn zusters. Tranen met tuiten lachen. Haast geen tijd om te eten. Pas op voor die twee.De jongens waren met hun vrienden naar de Wilde Zwijnen op het Javaplein geweest, 'like'.
Hier kwamen ze weer boven water met Isa in de Tweede Kamer, waar je nog steeds je pet af moet doen als je binnenkomt.Nog een ritje naar Marken en Volendam, zodat Marianne aan de jongens kon laten zien dat Sijtje Boes geen sprookje was.Henk was als eerste weg, weer via Moskou naar Malé, met zijn nieuwe waterproof North Face-backpack.
18 uur in de lucht bij elkaar.
Die zien we pas in de lente weer terug.New York City again, home for Merry Xmas parties, presents, shopping en the end of the world.