Food De laatste foodtrends, recepten en hotspots van VOGUE's foodbloggers.

Alkalisch Eten Vogue's foodblogger Carlijn over hoe belangrijk de zuurgraad van je lichaam eigenlijk is.

'Een te veel aan zure voeding maakt je spijsvertering in de war en belast je stofwisseling. En als het daar niet goed zit, gaat er veel mis. Lees meer >

Foodblogger Carlijn Over Xylitol Als Suikervervanger 'Het voorkomt de groei van bacteriën, is in tegenstelling tot suiker zelfs goed voor je tanden en geeft je immuunsysteem een boost.'

Relatief ‘nieuw’ in the picture is xylitol: een natuurlijke zoetstof die we aantreffen in de schors van berkenbomen en in de vezels van vele soorten groenten en fruit. Lees meer >

Macaccino Vogue's foodblogger Carlijn maakt een cappuccino met Peruaans powerfood: maca.

'Nu de maca mij goed smaakt meng ik iedere dag een schepje poeder door mijn havermout of smoothie. Of ik maak een macaccino; geeft je net zo’n oppepper als een kop koffie.' Lees meer >

End Of Summer Smoothie Vogue foodblogger Svea deelt het typisch Amerikaanse recept voor de Peaching to the Choir smoothie.

'Ikzelf maak er altijd net iets anders van, af en toe wat extra ingrediënten of een vervanging van het een en ander. Hennepmelk is niet mijn favoriet, dus ik kies liever voor amandelmelk, maar dat is natuurlijk naar eigen smaak.' Lees meer >

Salade Met Roze Wangetjes Vogue foodblogger Carlijn

Hoewel ik zelf niet 100% vegan ben, zijn het wél vooral planten die ik eet. [...] Voor mij werkt dat perfect, en het is nog eens goed vol te houden ook (in tegenstelling tot al die gekke diëten). Lees meer >

Naar Top