Inside Vogue Werp een blik ACHTER DE SCHERMEN wat inspireert, beleeft
en ziet DE REDACTIE van VOGUE?

Ester van Vreden

Als fashion producer produceert Ester van Vreden de editorials in Vogue. Ze regelt een gepaste locatie, zorgt dat de beste fotografen en hair- en make-up artists aanwezig zijn en boekt de modellen.

Fiona Hering

Fiona Hering is VOGUE's fashion features director. Ze vliegt - gewapend met een Moleskine notebook en Leica D-lux 5 - regelmatig de wereld over om modegrootheden te interviewen. Op haar blog bericht ze over haar modereizen en -avonturen.

Gijsje Ribbens

Vogue's online editor Gijsje Ribbens blogt elke twee weken een lijstje met drie dingen waar ze enorm van houdt, van modellen tot oude Balenciaga collecties en van Vogue editorials tot Christopher Kane.

Karen Van Ede

Karen van Ede is Vogue's autoriteit op het gebied van beauty. Naast haar rol als beauty director blogt en schrijft ze ook voor de Vogue.nl over haar favoriete onderwerp.

Marije Goekoop

De rijke verbeeldingswereld van Vogue's fashion editor Marije Goekoop komt niet alleen tot uiting in de shoots die aan haar creatieve brein ontspruiten, maar ook in de mode-illustraties op haar blog.

Martien Mellema

Martien Mellema wil naast haar fantastische baan als creative director ooit een Vogue Man maken. In de tussentijd uit ze haar liefde voor mannenmode op haar blog.

Nathalie Wouters

Vogue's fashion features editor heeft niet alleen een encyclopedische hoeveelheid kennis over mode maar ook minstens even veel smaak. Zo houdt ze van Malgosia Bela, is ze vergroeid met haar Isabel Marant birkenstocks en kent ze alle collecties van CĂ©line.

Pauline Breeuwsma

Pauline is online editor bij Vogue en blogt (als halve Parisienne) over Parijs en de Parisienne en over het snijvlak tussen fashion en digitale trends.

Rinke Tjepkema

Naast haar werk als Vogue's chef redactie heeft Rinke nog een andere grote liefde: sport. Op haar blog bericht ze over het laatste health- en fitnessnieuws, van yoga tot marathons en bijkomende gezondheidszaken.

Sandra de Kuiper

Fashion assistant Sandra de Kuiper belandde van de dansacademie op de redactie van Vogue, met een omweg via haar favoriete stad New York. Ze is op weg om heel fit te worden.

Suzy Menkes

Vogue International Editor Suzy Menkes is the best-known fashion journalist in the world. After 25 years commenting on fashion for The International New York Times, Suzy Menkes now writes exclusively for Vogue.