Nieuws

De 8 do's en dont's voor blondines V.I.P colorist en meervoudig winnaar van de Coiffure Award Marriet Gakes deelt haar tips en tricks om zo lang mogelijk plezier van je blonde lokken te hebben.

'Je kunt beter geregeld een puntje laten afknippen in plaats van je haar een half jaar laten groeien, want dan moet je er misschien in één keer veel afhalen.' >

Mad Men kostuums onder de hamer Mad Men mag dan afgelopen zijn, maar meer dan 1400 items uit de serie zijn nu in handbereik voor de die-hard fans van de modieuze serie.

Mocht je nog steeds ontroostbaar zijn om het einde van de serie Mad Men, droog dan je tranen. >

Dierenrechtenorganisatie PETA koopt aandeel in Hermès PETA krijgt hierdoor de kans om kritische vragen te stellen over het gebruik van exotische dierenhuiden voor de Birkin bag.

Jane Birkin maakte eerder deze week bekend dat ze Hermès verzocht heeft een andere naam te geven aan de Birkin Bag van krokodillenleer. >

Summer style icons: Sophia Loren Vogue’s online editor Zoe Rosielle kan geen genoeg krijgen van de zomerse garderobes van de stijliconen van welleer.

'Ik krijg spontaan zin in een bord spaghetti bij het zien van Sophia Lorens fabuleuze zomerkiekjes.' >

Myllena Mae's eerste verjaardag: family album Doutzen's dochtertje blaast vandaag haar eerste kaarsje uit en dat vieren wij met de schattigste foto's van Doutzen en haar kroost.

Van spelen in de tuin met grote boer Phyllon tot de Vogue lezen met mama Doutzen: we zetten de leukste foto's van Myllena Mae's eerste levensjaar op een rij. >

Naar Top