Instagram weekly

De beste modellen selfies van de coutureweek Backstage bij de coutureweek in Parijs flitsten modellen er zelf ook lustig op los.

Van selfies tot snapshots: bekijk de beelden in de gallery voor een backstage-sfeerimpressie. >

Hot summer style Wat te dragen met deze tropische temperaturen? Laat je voor de ultieme zomerlook inspireren door deze 9 beroemdheden.

Van de jaren '70 spijkerrok tot de shirt-dress: zo hou je je hoofd koel en trotseer je de hittegolf in stijl. >

Namasté Inspiratie nodig voor een zomerse work-out? Van de tree pose tot de handstand op het water: waag je aan de surfmoves en yoga-poses van deze 12 modellen.

Van Candice Swanepoel tot Gisele Bündchen: deze modellen hebben de asana's en surfmoves al aardig onder de knie. >

Beach babe beauty Deze beroemde beach babes zien er zelfs op een luie zomerdag mooi uit.

Van Caroline de Maigret Franse vakantielook tot Beyoncé's strandhaar: Vogue zet de 8 leukste zomerse snapshots van bekende schoonheden op een rij. >

# 25, 2015 Daddy's little girl: om vaderdag te vieren zetten wij de 9 leukste snapshots van beroemdheden met hun vader voor je op een rij.

Van Zoe Kravitz met vader Lenny tot Stella en Paul McCartney: Vogue zet de 9 leukste snapshots van beroemde daddy's girls op een rij. >

# 24, 2015 De Resort-shows volgen elkaar in een razend tempo op. Wij zetten de 9 leukste backstage snapshots voor je op een rij.

Van Marc Jacobs en Stella McCartney tot Lanvin en Gucci: neem een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen van de Resort-shows. >

# 23, 2015 Om het mooie weer te vieren zetten wij de leukste zomerse snapshots van de Nederlandse modellen-scene voor je op een rij.

Hoe brengen Nederlandse modellen hun zonnige vrije dag door? >

Instagram Weekly - CFDA Awards Special In aanloop naar de prestigieuze CFDA Awards verzamelen wij de leukste snapshots van onze favoriete genomineerden.

Van CFDA’s president Diane von Furstenberg tot de genomineerde ontwerpers Marc Jacobs en Michael Kors. >

Naar Top