Interviews

De Grote Vijf Vijf Nederlandse schrijfsters, ieder met een eigen stem, schreven speciaal voor Vogue een ode aan het leven.

En aan 
Chanel-pakjes, glitterspul op je oogleden en eten in je eentje. >

Train met Vogue & the Skinny Bitch Collective Wie in London wilt werken aan een strak en fit lijf hoopt op een plekje bij The Skinny Bitch Collective.

Dit is het geheime sportadres van de Londense fashion crowd. >

In Gesprek met Vera van Erp Wij spraken het Nederlandse model over haar allereerste internationale fashionweek, werken met Nicolas Ghesquière en haar carrièreplannen voor 2015.

‘Iemand die kan inspireren met zijn innerlijk, gedachten, kennis en vaardigheden vind ik nog mooier en begeerlijker dan iemand met alleen een mooie buitenkant.’ >

In Gesprek met Kiki Willems We spraken het opkomende Nederlandse model uit Maastricht over haar werk voor Saint Laurent, Hedi Slimane en het modellenvak.

Na zes maanden exclusief modellenwerk voor Saint Laurent – met drie shows en een campagne op haar naam – is ze klaar om de rest van de modewereld te veroveren. >

Preview: Interview Michiel Huisman Een voorproefje op het interview met Michiel Huisman uit het meinummer van Vogue.

'Ik vroeg me weleens af: hebben mensen in Nederland dan niet door dat ik aan het bouwen ben? Daar heb ik het natuurlijk zelf naar gemaakt. Ik ben zonder tamtam weggegaan.' >

Girl Scouts: Wilma Wakker Wilma van Wilma Wakker Model Management startte op haar 50ste haar eigen bureau en is de agent van Romee Strijd.

'Romee heeft zich helemaal het suffertje getraind voor de Victoria's Secret-show.' >

Girl Scouts: Ulla Models Michael de Bree is hoofdboeker bij Ulla Models, het bureau van Vogue's covermodel Julia Bergshoeff.

'Julia is een mix tussen Daria Werbowy en Kate Moss.' >

Girl Scouts: Micha Models Micha Krijger was jarenlang zelf model en vertegenwoordigt nu 15 meisjes, waaronder Vogue's covermodel Maartje Verhoef.

'Maartje is een klassieke beauty met een gezicht waarmee je alle kanten op kunt.' >

In Gesprek Met Milou van Groesen Het model én beginnend actrice is onderdeel van Vogue's Model Issue: 'Door mijn ervaring voor de camera had ik minder moeite met acteren'.

'Ik prijs mezelf ontzettend gelukkig met de gave dingen die op mijn pad komen.' >

Naar Top