Interviews

Girl Scouts: Ulla Models Michael de Bree is hoofdboeker bij Ulla Models, het bureau van Vogue's covermodel Julia Bergshoeff.

'Julia is een mix tussen Daria Werbowy en Kate Moss.' >

Girl Scouts: Micha Models Micha Krijger was jarenlang zelf model en vertegenwoordigt nu 15 meisjes, waaronder Vogue's covermodel Maartje Verhoef.

'Maartje is een klassieke beauty met een gezicht waarmee je alle kanten op kunt.' >

In Gesprek Met Milou van Groesen Het model én beginnend actrice is onderdeel van Vogue's Model Issue: 'Door mijn ervaring voor de camera had ik minder moeite met acteren'.

'Ik prijs mezelf ontzettend gelukkig met de gave dingen die op mijn pad komen.' >

In Gesprek Met Cato van Ee Het Nederlandse model staat deze maand in Vogue’s Model Issue: ‘Geen groter compliment dan opnieuw te worden gevraagd voor een opdracht'.

'Op mijn 18e liep ik mijn eerste show voor Prada, ik had toen nog geen idee hoe groots dat was.' >

The Model Issue: In Gesprek met Ine Neefs Ine Neefs over haar eerste klus, lang van huis zijn en het lopen van bijzondere shows.

'De laatste coutureshow van Chanel. Chanel-shows zijn sowieso altijd bijzonder.' >

The Model Issue: In Gesprek met Julia Bergshoeff Julia Bergshoeff over haar zomercampagne van Coach, haar kledingsmaak en fashion week.

'Dat ik tijdens fashion week vijf weken van huis ben vind ik best moeilijk, maar af en toe laat ik mijn moeder en zussen overkomen.' >

The Model Issue: In Gesprek met Maartje Verhoef Maartje Verhoef over Valentino, haar eerste show voor Prada en haar Céline-tas.

'Wat Lara Stone allemaal heeft gedaan vind ik ontzettend gaaf. Ik heb haar een keer ontmoet en ze is ook nog eens super aardig. ' >

In Gesprek Met Abbey Hoes Vogue sprak de Nederlandse actrice over filmfestival Berlinale, glitter-louboutins en idolen (of gebrek daaraan).

'Tijdens een evenement als de Berlinale ben je ook gewoon aan het werk net zoals alle mensen om je heen.' >

Naar Top