Interviews

In Gesprek Met Lykke Li Zangeres Lykke Li ontwerpt een collectie voor & Other Stories. Wij spraken haar over het zwarte Zweden, zijden pyjama’s en krokoloafers.

Lykke Li is het archetype van een Zweeds meisje: een intimiderend knap, overwegend zwart gekleed, cooler-than-thou type (wat stoppen ze in Zweden toch in het kraanwater?). >

The Insiders - Celebrity Stylist Elizabeth Saltzman Vogue spreekt mensen die modeberoepen beoefenen. In de derde editie: celebrity stylist Elizabeth Saltzman.

'Gwyneth is zo mooi, ze kan veel meer hebben dan ik - her legs go on for five years.' >

Preview Interview Gwyneth Paltrow Lees hier een preview van het interview met Gwyneth Paltrow in het septembernummer van Vogue.

'Soms wil ik overal mee stoppen en ergens op een boerderij gaan wonen.' >

The Insiders - Fotograaf Vincent van de Wijngaard Vogue spreekt mensen die een modeberoep beoefenen. In deze tweede editie: fotograaf Vincent van de Wijngaard.

Vincent van de Wijngaard werkt als fotograaf voor bladen als Vogue, Interview Magazine en Dazed & Confused. >

Hello Mrs. President? Een preview van het artikel over Hillary Clinton in het juli/augustusnummer van Vogue.

De vrouw die ooit jampotglazen en tentjurken droeg, is via steeds weer andere kapsels geëvolueerd tot een chique blondine in een kleurig broekpak, met een coole zonnebril op. >

In Gesprek Met Daphne Simons Het model werd op haar veertiende gescout toen ze nog een bril en een beugel droeg, maar loopt nu de show van Prada.

Vogue sprak het veelbelovende Nederlandse model vlak na haar eerste Prada-show. 
 >

LVMH-Winnaar Thomas Tait: Een Interview In 2012 signaleerde Vogue.nl Thomas Tait als één van de internationale modetalenten die op het punt stond door te breken.

De LVMH-prijs werd Tait overhandigd door een zeer indrukwekende jury bestaande uit Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Nicolas Ghesquière, Phoebe Philo, Raf Simons, Riccardo Tisci, Humberto Leon & Carol Lim en Delphine Arnault. >

Wat Erik Frenken Leerde Van Louise Wilson De Nederlandse ontwerper over wat hij leerde van de legendarische Britse modeprofessor die zaterdag overleed.

De dit weekend overleden Louise Wilson was een legende in mode-wereld en heeft vele ontwerpers gebracht tot waar ze nu zijn. >

The Insiders - Inkoper Justin O'Shea Vogue spreekt mensen die minder bekende modeberoepen beoefenen. In de eerste editie: inkoper Justin O'Shea.

De uit Australië afkomstige Justin O'Shea is buying director (oftewel hoofd inkoop) bij MyTheresa.com, een van ‘s werelds grootste online shops voor luxe merken. >

Naar Top