Interviews

In Gesprek met de Angels Vogue sprak de Nederlandse afgevaardigden backstage bij de Victoria's Secret show.

'Ik kan Sunnery natuurlijk wel inzetten als zwarte piet, maar dan herkennen de kinderen hem natuurlijk!' >

De Fitness Geheimen Van Model Maud Welzen Het 21-jarige model loopt mee met de Victoria's Secret show en vertelt over haar fitnessregime, pure producten en boterhammen.

'Ik mis boterhammen ontzettend.' >

De Fitness Geheimen Van Model Romee Strijd Het model loopt mee met de Victoria's Secret show en vertelt over de casting, haar work-out en pepernoten.

'Na de show in Londen ga ik naar Nederland en koop ik meteen pepernoten.' >

In Gesprek Met: Fotograaf Erwin Olaf Vogue spreekt Erwin Olaf over zijn nieuwe boek Volume II, zijn allereerste naaktfoto, Geer & Goor en schuimparty’s.

'Toen ik een jaar of dertig was, was niets of niemand goed genoeg. Ik wilde naar de top, omhoog, omhoog!' >

Eerlijk Moeten We Alles Delen Lees hier een preview van het artikel over fashionable moeders en dito dochters uit het nieuwe decembernummer.

‘Ma-ham, als we het samen kopen, hebben we er allebéi plezier van.’ >

Preview Interview Halina Reijn Een voorproefje op het interview met Halina Reijn uit het decembernummer van Vogue.

'Toen ik naar de toneelschool ging ontwikkelde ik een angst om de straat op te gaan. Dat was eigenlijk de angst dat het leven ging beginnen'. >

Interview: Neelie Kroes Afgelopen vrijdag nam Neelie Kroes afscheid als Eurocommissaris. Vogue interviewde haar in 2012: een kleine ode aan een grote vrouw.

Ruim dertig jaar geleden interviewde Frénk van der Linden Neelie Kroes voor het eerst. Toen was het ruzie op het eerste gezicht tussen een geharnast politica en een vlerkerige journalist. >

In Gesprek Met Julia Bergshoeff Vogue sprak het Nederlandse model over ultra-hectische fashionweeks en haar eerste catwalkervaring.

De blondine liep de ene show na de ander in totaal maar liefst 51, soms wel 5 op een dag. >

Naar Top