Interviews

In Gesprek Met Hanna Verboom De actrice bedacht een on demand video-platform: 'We wilden een plek oprichten waar je met je vrienden onder een boom een mooie film gaat kijken.'

'Tegenwoordig is er zoveel aanbod dat je door de bomen het bos niet meer ziet, vandaar het idee van een boom.' >

Preview Interview Charlize Theron Een voorproefje op het interview met Charlize Theron uit het novembernummer van Vogue.

'Ze is op haar mooist als ze een felle blik in haar ogen krijgt en haar mening geeft over dingen die haar aan het hart gaan. En dat zijn er veel.' >

The Insiders - Entrepreneur Lauren Santo Domingo Vogue spreekt mensen die modeberoepen beoefenen. In de derde editie: Lauren Santo Domingo.

'Ik kan me modellen, jurken en complete collecties van vijftien jaar geleden moeiteloos herinneren.' >

Preview Interview Kim van Kooten Lees hier een preview van het interview met Kim van Kooten uit het novembernummer van Vogue.

De koningin van de feelgoodcomedy is eindelijk weer in een tv-serie te zien: Hollands Hoop. >

In Gesprek Met Joanna Lumley Vogue sprak Joanna Lumley, bekend van haar rol Patsy uit Absolutely Fabulous, over haar band met mode.

‘Ik ken niet zoveel ontwerpers en ik draag eigenlijk altijd goedkope kleren. Die staan me nu eenmaal beter.' >

In Gesprek Met Jonny Johansson We spraken de creative director van Acne na de show over het ontstaan van zijn nieuwe collectie: 'Ik ben nooit tevreden: it’s all shit.'

'Ik begon deze collectie met twee woorden: sex en luxury.' >

In Gesprek Met The Vagary The Vagary trad op tijdens Vogue Fashion's Night Out. Wij spraken zanger Thijs over David Bowie, de knapste vrouw ter wereld en het perfecte T-shirt.

Waar kan je niet zonder? 'Muziek. Punt.’ >

In Gesprek Met Lykke Li Zangeres Lykke Li ontwerpt een collectie voor & Other Stories. Wij spraken haar over het zwarte Zweden, zijden pyjama’s en krokoloafers.

Lykke Li is het archetype van een Zweeds meisje: een intimiderend knap, overwegend zwart gekleed, cooler-than-thou type (wat stoppen ze in Zweden toch in het kraanwater?). >

The Insiders - Celebrity Stylist Elizabeth Saltzman Vogue spreekt mensen die modeberoepen beoefenen. In de derde editie: celebrity stylist Elizabeth Saltzman.

'Gwyneth is zo mooi, ze kan veel meer hebben dan ik - her legs go on for five years.' >

Naar Top