Partys

Stella McCartney X MyTheresa München werd gisteren omgetoverd tot de meest stijlvolle wintermarkt die je ooit zult zien.

Met de bierpul in de hand konden de gasten de nieuwe Stella Mccartney Resort 2014-15 bekijken. >

Americans in London Het laatste feestje van de modeweek in Londen was een geslaagde samenwerking tussen Vogue en J Crew.

De Amerikaanse ambassadeur Barzun, zijn vrouw Brooke en Alexandra Shulman waren verantwoordelijk voor het event. >

Front Row In Londen Op de eerste rij bij de modeweek in Londen zitten onder meer Kate Moss, Cara Delevingne en Bradley Cooper.

Bekijk hier de genodigden van de shows in The Swinging City. >

BOF500 Bash In het Londense Edition Hotel vierde Business of Fashion de lancering van hun tijdschrift. Alexa Chung en consorten waren erbij.

Het online modevakblad brengt twee keer per jaar een tijdschrift uit, met daarin hun befaamde BOF500-lijst: een lijst van 500 van de meest invloedrijke personen in de modebusiness. >

Prada Party Gisteravond opende de allereerste Nederlandse Prada boetiek, met onder meer Bracha van Doesburgh, Kim van Kooten en Eva Simons.

Op P.C. Hooftstraat 142 opende gister officieel de deuren van de Amsterdamse Prada winkel. >

Front Row in New York Op de eerste rij bij de modeweek in New York zitten onder meer Anna Wintour, Anna Dello Russo en Grace Coddington.

Bekijk hier de genodigden van de shows in The Big Apple. >

Cara Hartje Mulberry Het Britse model gaf tijdens New York Fashion Week een feest ter ere van haar collectie voor Mulberry.

Te gast waren onder andere zus Poppy Delevingne, Geogia May Jagger, Amber Le Bon, Ella Richards en Chelseo Leyland. >

Bluejeans Bash Het Nederlandse fotografenduo gaf een feest in hun New Yorkse appartement ter ere van hun spijkerbroekenlijn voor Frame.

Het werd één groot modellenbonanza met genodigden als Andreea Diaconu, Anja Rubik en Lily Donaldson. >

Most Wanted Men Tijd voor de Men of the Year Awards van GQ in Londen, met ladingen knappe mannen maar ook Kim Kardashian en Pippa Middleton.

De jaarlijkse prijzen van het mannentijdschrift, met onder meer Iggy Pop, Cara Delevingne, Rita Ora, Pharrell Williams en Christopher Bailey. >

Naar Top