Achter de Schermen bij Chanel Couture

Een overdosis aan tule, glitters en pailletten waren nodig voor de dromerige couture 2015 collectie van Chanel.

We kunnen het ons allemaal nog herinneren als de dag van gisteren: de bloementuin van Chanel. Karl Lagerfeld zette tijdens de couture lente 2015 show - letterlijk en figuurlijk - de bloemetjes buiten. 4 ateliers, 100 naaisters en 20.000 uur heeft het gekost om de 73 looks van deze bewonderenswaardige collectie te verwezenlijken. En dan te bedenken dat alles slechts begonnen is bij één simpele schets. Bekijk in de video het gehele proces achter de collectie.

 2:34

Fashion Achter de Schermen bij Chanel Couture Een overdosis aan tule, glitters en pailletten waren nodig voor de dromerige couture 2015 collectie van Chanel.

 1:06

Magazine The Model Issue 'Het cliché is zo waar: time flies when you’re having fun. Alweer drie jaar mogen wij het mooiste modeblad van Nederland maken en het vervult mij met ongelooflijk veel genoegen als ik bedenk wat we in die periode bereikt hebben.'

 1:00

Fashion Vogue Loves Christiaan De Nederlandse legendarische haarstylist Christiaan Houtenbos werkte mee aan Vogue's Collectors Issue met Doutzen Kroes.

 

Fashion Behind The Scenes: Victoria's Secret Swim Neem een kijkje achter de schermen met Elsa Hosk, Jasmine Tookes en Jac Jagaciak

 1:27

Fashion Victoria's Secret Swim 2015: Bloopers Ongelofelijk maar waar: ook bij de Victoria's Secret Angels gaat het wel eens mis.

 0:33

Fashion Modellen Lezen Laatste Berichtjes voor de Runway Voor Stel: je loopt in de Marc By Marc Jacobs show tijdens New York Fashion Week. Wat zou je laatste contact met de buitenwereld zijn?

 1:10

Fashion Karl Is Gek Op Kendall De grote Lagerfeld noemt Kendall hét meisje van dit moment.

 

Fashion Victoria's Secret Swim Special Trailer Een sneak peek van The Victoria's Secret Swim Special.

 1:39

Fashion Lanvin's Lente/Zomer 2015 Campagne Het familie thema staat wederom centraal in de campagnevideo van het Franse modehuis.

Naar Top