Behind The Scenes Met Karlie Kloss

Karlie Kloss achter de schermen van haar shoot voor het nieuwe oktobernummer van Vogue Nederland.

Vogue Nederland fotografeerde en interviewde Karlie Kloss exlusief in Parijs voor het oktobernummer. Werp een blik achter de schermen bij the making of van Karlie voor Vogue. 

 0:51

Magazine Behind The Scenes Met Karlie Kloss Karlie Kloss achter de schermen van haar shoot voor het nieuwe oktobernummer van Vogue Nederland.

 0:27

Magazine Een Boodschap Van Karlie Kloss Covermodel Karlie over de shoot van het nieuwe oktobernummer van Vogue Nederland.

 1:25

Beauty Een Knipbeurt in Het New York City Park Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die een knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos.

 1:00

Fashion Kate Moss Met Jackie Kate Moss toont in een korte film de nieuwe Jackie Bag collectie van Gucci.

 1:45

Magazine Vogue Fashion's Night Out 2014 Een onvergetelijke avond! Bekijk hier de hoogtepunten van Fashion's Night Out 2014.

 

Fashion THISISBOSS Jason Wu toont in een korte film zijn visie op de BOSS vrouw.

 5:44

Fashion 73 Vragen Aan Anna Wintour Bekijk hier het supersnelle interview dat de Amerikaanse Vogue hield met de hoofdredactrice.

 01:51

Fashion Lernert en Sander voor COS Nederlandse kunstenaars synchroniseren de COS collectie in deze fantastische kort film na.

 

Fashion Backstage Bij Fendi Neem een kijkje backstage bij de modeshow van Fendi.

Naar Top