Een kijkje achter de schermen bij Victoria's Secret

De nieuwe Angels – inclusief Dutchie Romee Strijd – poseren als pro's voor de nieuwe commercial.

In april maakten we al kennis met de mooie nieuwe angels van Victoria's Secret via Instagram, nu lanceren ze samen een grootse campagne voor het lingeriemerk! We nemen een kijkje op de set en zien de beeldschone Martha Hunt, Sara Sampaio en onze eigen Romee Strijd in de leukste setjes schitteren en poseren als pro's voor de nieuwe Body-lijn van het lingeriemerk. Simpelweg engelachtig!

 1:47

Fashion Een kijkje achter de schermen bij Victoria's Secret De nieuwe Angels – inclusief Dutchie Romee Strijd – poseren als pro's voor de nieuwe commercial.

 3:33

Fashion Meesterwerken in de maak Een exclusief kijkje achter de schermen bij de Herfst/Winter 2015 couture show van Viktor & Rolf.

 01:34

Beauty Hallelujah! De male model office work-out van je dromen Model Noah Mills laat de Vogue redactie zien hoe je je middagdipje te boven komt met de beste deskercise ooit.

 03:32

Fashion Een kijkje achter de schermen bij de U.S. Woolmark Prize Winnaars Tanya Taylor en Siki Im zullen volgend jaar strijden tegen Nederlandse ontwerpers Jonathan Christopher en Nanna van Blaaderen om The International Woolmark Prize.

 8:49

Fashion Een kijkje in Nicole Kidmans Australische boerderij Werp een blik in het prachtige Australische landgoed van actrice Nicole Kidman en droom weg bij haar Engelse tuinen, cottage en - jawel - Donald Duck imitatie.

 4:02

Fashion Suzy Menkes in gesprek met Dolce & Gabbana Waarom is haute couture van belang?

 02:12

Fashion Alexa Chung ontrafelt de waarheid achter de mode industrie 'Mode is meer dan alleen fashionweek, champagne en feestjes.'

 3:54

Fashion Een kijkje in de garderobe van Suki Waterhouse Suzi Waterhouse loves going over the top.

 2:00

Fashion De inspiratiebronnen van Raf Simons De grote man achter Dior vertelt over zijn inspiratie achter de couture show van het Franse modehuis.

Naar Top