Vogue Loves Christiaan

De Nederlandse legendarische haarstylist Christiaan Houtenbos werkte mee aan Vogue's Collectors Issue met Doutzen Kroes.

Christiaan Houtenbos (70) begon zijn carrière in de jaren zestig in New York en heeft sindsdien voor de grootste magazines, merken en mensen gewerkt. Zo creëerde hij de iconische kapsels van onder meer Grace Jones' flat top, de bob van Daria Werbowy en de crop van Debbie Harry. Deze maand werkte hij mee aan Vogue's collectors Issue met Doutzen Kroes. Tijdens de shoot in Amsterdam toverde hij haar haren om tot een volle coupe 'Barbarella', met slechts twee borstels en een föhn. Zelf houdt hij komend seizoen van 'losse, warrige kapsels in regenboogkleuren,' aldus Christiaan. En van Doutzen natuurlijk.

Video door Michelle Duijn. 

 1:00

Fashion Vogue Loves Christiaan De Nederlandse legendarische haarstylist Christiaan Houtenbos werkte mee aan Vogue's Collectors Issue met Doutzen Kroes.

 

Fashion Behind The Scenes: Victoria's Secret Swim Neem een kijkje achter de schermen met Elsa Hosk, Jasmine Tookes en Jac Jagaciak

 1:27

Fashion Victoria's Secret Swim 2015: Bloopers Ongelofelijk maar waar: ook bij de Victoria's Secret Angels gaat het wel eens mis.

 0:33

Fashion Modellen Lezen Laatste Berichtjes voor de Runway Voor Stel: je loopt in de Marc By Marc Jacobs show tijdens New York Fashion Week. Wat zou je laatste contact met de buitenwereld zijn?

 1:10

Fashion Karl Is Gek Op Kendall De grote Lagerfeld noemt Kendall hét meisje van dit moment.

 

Fashion Victoria's Secret Swim Special Trailer Een sneak peek van The Victoria's Secret Swim Special.

 1:39

Fashion Lanvin's Lente/Zomer 2015 Campagne Het familie thema staat wederom centraal in de campagnevideo van het Franse modehuis.

 10:31

Fashion De Jeugdste Familie van Nederland De Jeugd van Tegenwoordig bestaat 10 jaar. Ter ere van dit jubileum brengt de groep een documentairereeks uit.

 2:08

Fashion Public School: Herfst/Winter 2015-16 Bekijk de show van Public School tijdens New York Fashion Week.

Naar Top