Victoria Beckham Voor ALS

Bekijk hier de volbrenging van de Ice Bucket Challenge van Victoria Beckham.

Ook Victoria Beckham is de Ice Bucket Challenge aangegaan voor de spierziekte ALS nadat ze was genomineerd door actrice Eva Longoria. De modeontwerpster pakt het groots aan en laat haar man David en haar zoons maar liefst twee bakken ijswater over haar heen gooien. Zelf nomineert ze Tom Ford, Katie Holmes en haar eigen zoon Cruz Beckham

 0:15

Fashion Victoria Beckham Voor ALS Bekijk hier de volbrenging van de Ice Bucket Challenge van Victoria Beckham.

 0:18

Fashion Anna Wintour Voor ALS De modegrootheid ging de uitdaging aan en liet samen met haar jongere familieleden een emmer ijswater over zich heen gooien.

 2:27

Fashion Kate Moss' Regie-debuut Kate Moss maakt haar regie-debuut met een mini-film met Lara Stone.

 2:31

Fashion Supermodel Talk Met Vogue US De Amerikaanse Vogue interviewt instagirls Karlie Kloss, Cara Delevingne, Joan Smalls en de andere modellen op de fold-out cover.

 1:31

Magazine Trailer Dorsvloer Vol Confetti Bekijk hier de trailer van de nieuwste film van regisseur Tallulah Hazekamp Schwab.

 2:06

Magazine Trailer Under The Skin Bekijk hier de trailer van de nieuwste film van regisseur Jonathan Glazer.

 5:37

Fashion Vogue Interviewt Cara Delevingne Op de set van de nieuwe Mulberry campagne beantwoordt het Britse model alle belangrijke levensvragen.

 6:21

Fashion 73 Vragen Aan Daniel Radcliffe Bekijk hier het supersnelle interview dat de Amerikaanse Vogue hield met de acteur.

Naar Top