Emma Watson Voor De Verenigde Naties

De actrice hield een prachtige speech dit weekend.

Emma Watson, Goodwill Ambassador voor de Verenigde Naties (VN), kreeg de eer om voor de VN te spreken dit weekend. De Britse actrice sprak op een inspirerende wijze over gelijkheid tussen mannen en vrouwen en de He For She campagne. 

 13:54

Fashion Emma Watson Voor De Verenigde Naties De actrice hield een prachtige speech dit weekend.

 0:51

Magazine Behind The Scenes Met Karlie Kloss Karlie Kloss achter de schermen van haar shoot voor het nieuwe oktobernummer van Vogue Nederland.

 0:27

Magazine Een Boodschap Van Karlie Kloss Covermodel Karlie over de shoot van het nieuwe oktobernummer van Vogue Nederland.

 1:25

Beauty Een Knipbeurt in Het New York City Park Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die een knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos.

 1:00

Fashion Kate Moss Met Jackie Kate Moss toont in een korte film de nieuwe Jackie Bag collectie van Gucci.

 1:45

Magazine Vogue Fashion's Night Out 2014 Een onvergetelijke avond! Bekijk hier de hoogtepunten van Fashion's Night Out 2014.

 

Fashion THISISBOSS Jason Wu toont in een korte film zijn visie op de BOSS vrouw.

 5:44

Fashion 73 Vragen Aan Anna Wintour Bekijk hier het supersnelle interview dat de Amerikaanse Vogue hield met de hoofdredactrice.

 01:51

Fashion Lernert en Sander voor COS Nederlandse kunstenaars synchroniseren de COS collectie in deze fantastische kort film na.

Naar Top