Léa Seydoux Voor Prada Candy

De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de nieuwe campagnevideo van Prada.

De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de video voor Prada's Candy Florale geur. De video is gefilmd door Steven Meisel.

 0:20

Beauty Léa Seydoux Voor Prada Candy De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de nieuwe campagnevideo van Prada.

 

Fashion Advanced Style: 60 Is The New 20 Op 29 april gaat de documentaire Advanced Style van blogger Arie Seth Cohen in première. Geïnspireerd door zijn eigen stylish oma, begon Cohen zijn gelijknamige blog met stylish New Yorkse senioren die hij fotografeerde in street style-setting.

 1:31

Fashion Trailer 'Dior Et Moi' Bekijk hier een voorproefje van de documentaire over de eerste haute couture collectie die Raf Simons voor Christian Dior maakte.

 1:33

Fashion Vera Wang Bruidscollectie Lente/Zomer 2015 De bruidscollectie van Vera Wang voor het seizoen Lente/Zomer 2015 is op een vernieuwende wijze gepresenteerd: namelijk met een video. Op deze manier wil Wang een breder publiek bereiken.

 1:02

Fashion Doutzen's Covershoot Voor Vogue Mei Neem een kijkje achter de schermen bij Doutzen's shoot voor het mei-nummer van Vogue.

 00:30

Fashion We Love Summer De zomercampagne van WE is er - een filmpje waar je instantly een goed humeur van krijgt.

 0:35

Fashion Doutzen Kroes In Jan Taminiau In Reclame Doutzen Kroes speelt de hoofdrol in de nieuwste Rivella reclames.

 0:14

Beauty Marloes Horst In Maybelline Campagne Bekijk hier de video met de eerste beelden van Marloes Horst voor Maybelline.

 1:03

Fashion K-Popzangeres CL In Kenzo K-Pop zangeres CL is te zien in een video van het Aziatische accessoiremerk On Pedder en Kenzo.

Naar Top