Trailer: Pan

Bekijk een sneakpeak van de nieuwe film Pan met onder anderen Hugh Jackman, Rooney Mara en Cara Delevingne.

De film Pan vertelt wat er voorafging aan het sprookje dat wij allemaal kennen als Peter Pan. De jonge Levi Miller heeft de grote rol van Peter Pan op zich genomen, die we in deze versie ontmoeten in een weeshuis. Peter wordt hierna op het vliegende schip van kapitein Blackbeard (een glansrol voor Hugh Jackman) naar Neverland gebracht. In dit magische land ontmoet hij een jonge Hook (Garrett Hedlund) en de eigenaardige prinses Tigerlily, een rol die perfect past bij Rooney Mara. Ook het Britse model Cara Delevingne heeft een kleine rol in de film en wel als zeemeermin.

 2:32

Fashion Trailer: Pan Bekijk een sneakpeak van de nieuwe film Pan met onder anderen Hugh Jackman, Rooney Mara en Cara Delevingne.

 1:40

Fashion Lady Gaga & Tony Bennett voor H&M Het duo neemt je mee op een magische Kerstreis vol glitter, pruiken en supermodellen.

 2:32

Fashion Trailer: The Age of Adaline Bekijk hier de trailer van de nieuwe film van Blake Lively, mét Michiel Huisman.

 5:23

Fashion Victoria's Secret Castings De behind-the-scenes beelden van het castingproces van de Victoria's Secret show.

 7.13

Fashion 73 Vragen Aan Amy Adams De actrice staat op de cover van het decembernummer van de Amerikaanse Vogue.

 3:12

Fashion De Huwelijksdans Van Solange Solange geeft tijdens haar bruiloft een optreden weg met zoon Julez.

 0:37

Fashion Monster Choupette Karl Lagerfeld maakt een accessoire collectie met een bijzondere versie van Choupette in de hoofdrol.

 0:26

Fashion Sadie Williams Voor & Other Stories Samen met haar broer Joe maakte de ontwerpster een korte film van haar feestelijke collectie (inclusief explosie aan glitter).

 00:09

Magazine Vogue Muts Ga naar de winkel voor het feestelijke decembernummer mét Vogue muts.

Naar Top