James Corden voor Burberry

De presentator van The Late Late Show maakte deze week zijn catwalkdebuut voor het Britse modehuis.

Tijdens haar bezoek aan The Late Late Show betrad Naomi Campbell samen met James Corden de catwalk en leerde ze hem hét perfecte catwalk loopje. Blijkbaar keek Christopher BaileyBurberry’s creative director – die avond naar de show, want drie dagen later werd James tot het nieuwe gezicht van Burberry benoemd.

Vol zelfvertrouwen betrad hij deze week de catwalk tijdens de Burberry show in Los Angeles. Niet alleen het publiek – bestaande uit onder meer Anna Wintour en Victoria Beckham – leek onder de indruk, ook Bailey was zeer tevreden: ‘James’ verschijning was zeer elegant, genuanceerd en verfijnd (aldus de creative director met een knipoog). Hij voegde met zijn optreden dat kleine extraatje toe, waar we wanhopig naar op zoek waren.’ Ook James zelf kijkt positief terug op zijn catwalkdebuut. ‘Ik vind het enorm jammer dat ik The Late Late Show moet laten gaan, maar ik ben nu een succesvol, internationaal model,’ aldus de altijd grappende James.

 4:42

Fashion James Corden voor Burberry De presentator van The Late Late Show maakte deze week zijn catwalkdebuut voor het Britse modehuis.

 1:22

Magazine Michiel Huisman: Achter de Schermen Bekijk de crew achter de schermen, waar samen met Michiel Huisman hard werk gewerkt aan een fenomenale covershoot. Alsof je erbij was.

 4:34

Fashion Stromae's Formidable voor Vogue.com De Belgische zanger Stromae blijft ons verbazen.

 1:04

Fashion De Angels Onder een Paraplu Drie Victoria's Secret Angels dansen met een paraplu in een video van het lingerielabel.

 1:02

Fashion Emilia Clarke Opzoek naar haar Innerlijke Khaleesi Zonder enig probleem wisselt de actrice tussen het zijn van een covermodel en de mother of dragons.

 5:23

Fashion Playbacken met Hathaway en Blunt De twee actrices gooien hun beste playback-skills in de strijd.

 2:27

Fashion Achter de Schermen met Brooke Shields MyTheresa portretteerde na Alexa Chung en Diane Kruger jaren 80-icoon Brooke Shields.

 0:44

Fashion Coco Crush In een korte film vol vliegtuigen, cappuccino's en grafische patronen krijgen we alvast een voorproefje van de nieuwe sieradenlijn van Chanel.

 1:24

Fashion Amsterdam Denim Days 2015 Vogue blogger Lizzy van der Ligt laat in deze korte film zien wat denim voor haar betekent.

Naar Top