The Making Of Een Dior Couturejurk

En... 200 uur later.

In deze video is te zien hoeveel werk er achter een couturejurk schuilt: 200 uur om precies te zijn. Website Refinery29 geeft de kijker een blik in het coutureatelier van Dior. Daar wordt hard gewerkt aan Look 53 uit de net gepresenteerde couturecollectie. 


 4:28

Fashion The Making Of Een Dior Couturejurk En... 200 uur later.

 4:48

Fashion Opening Avelon Herfst/Winter 2015-16 Bekijk de voorbereiding van ontwerper Erik Frenken en zijn modellen.

 

Magazine Happy Birthday! Vogue Viert Doutzen's 30e Verjaardag! Vandaag wordt Doutzen Kroes 30 jaar. Vogue viert dit samen met Doutzen en haar naaste vrienden en familie: haar zus Rens Kroes, haar moeder Geartsje, haar schoonmoeder Astrid, haar vriendinnen Lieke en Jetteke van Lexmond en haar man Sunnery.

 1:22

Fashion Victoria's Secret Angels Spelen American Football De modellen zijn te zien in de nieuwe commercial van de Super Bowl.

 1:32

Fashion Imaan Hammams SLT Workout Check de workout van de Nederlandse Imaan Hammam in New York.

 0:38

Beauty Kendall Jenner's Nieuwste Campagne Bekijk hier de eerste campagne van het model voor Estée Lauder.

 0:20

Fashion Trailer Oscars 2015: A Single Life De korte animatiefilm 'A Single Life' is genomineerd voor een Oscar, gemaakt door de Nederlanders Job, Joris en Marieke. Bekijk de trailer.

 10:05

Fashion Golden Globes 2015: Opening Tina Fey En Amy Poehler Voor het derde jaar op rij, en helaas voor het laatst, presenteerden Tina Fey en Amy Poehler de Golden Globes in Los Angeles.

 3:51

Fashion Thuis Bij Jourdan Dunn Model Jourdan Dunn in haar natuurlijke habitat.

Naar Top