Léa Seydoux Voor Prada Candy

De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de nieuwe campagnevideo van Prada.

De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de video voor Prada's Candy Florale geur. De video is gefilmd door Steven Meisel.

 0:20

Beauty Léa Seydoux Voor Prada Candy De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de nieuwe campagnevideo van Prada.

 0:14

Beauty Marloes Horst In Maybelline Campagne Bekijk hier de video met de eerste beelden van Marloes Horst voor Maybelline.

 0:30

Beauty Endless Euphoria Calvin Klein De nieuwe mooie, dromerige campagne van Calvin Klein's Endless Euphoria-parfum. Het Hongaarse model Vanessa Axente heeft in de dromerige velden een sensueel moment.

 00:31

Beauty Voorproefje Op Karl Lagerfelds Parfum Karl Lagerfeld maakte een filmpje om je alvast nieuwsgierig te maken naar hun nieuwe parfum, zoals door hem zelf in de video gezegd 'for him' en 'for her'. Snel meer...

 1:45

Beauty Lisa Eldridge x Philipp Plein Beauty Video Deze exclusieve video is gefilmd achter de schermen bij de herfst/winter 2014-15 show van Philipp Plein. Lisa Eldridge, internationaal gezien een van de beste make-up artists, beschrijft in de video de 'nude on nude' look die ze de modellen gaf.

 00:30

Beauty Burberry Brit Rhythm Campagne Het op rock-'n-roll geïnspireerde parfum Burberry Brit Rhythm krijgt een vrouwelijke variant, met als gezicht van de campagne de Britse cooler-than-thou Suki Waterhouse.

 0:30

Beauty YSL Touche Éclat Campagne Cara Delevingne en Jourdan Dunn zijn te zien in de nieuwe campagne van YSL's wondermiddel: Touche Éclat.

 

Beauty Viktor & Rolf Breaking Good News De korte film van Viktor & Rolf is een ode aan hun iconische parfum Flowerbomb. In het filmpje zie je een "VNR" nieuwsuitzending waarin een opmerkelijk fenomeen wordt geconstateerd.

 0:22

Beauty Sofia Coppola voor Marc Jacobs 'Daisy' De nieuwe campagne van parfum 'Daisy' werd geregisseerd door Sofia Coppola, goede vriendin van Marc Jacobs. Hoofdrolspeelster in de reclame is Ondria Hardin.

Naar Top