Een Knipbeurt in Het New York City Park

Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die een knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos.

Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die deze zomer een guerilla knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan (Houtenbos), georganiseerd door de Amerikaanse Vogue. Christiaan begon zijn carrière in de jaren '60 en heeft voor de grootste merken en persoonlijkheden gewerkt, van Calvin Klein tot Grace Jones (hij creëerde haar fameuze hoge, platte afro-coupe). Christiaan was ook lange tijd de studio director van fotograaf Arthur Elgort

 1:25

Beauty Een Knipbeurt in Het New York City Park Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die een knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos.

 3:05

Beauty Interview Charlize Theron Exclusief op Vogue.nl: het interview met actrice en Dior-gezicht Charlize Theron over haar werk voor het Franse modehuis.

 0:33

Beauty Doutzen Kroes voor Calvin Klein's Reveal Bekijk hier de campagnevideo voor de nieuwste geur van Calvin Klein.

 0:32

Beauty Doutzen Kroes voor L'Oréal Paris Doutzen Kroes is te zien in de nieuwe campagne van L'Oréal Paris, zowel in de advertenties als in deze video.

 2:58

Beauty Lupita Nyong'o Vlecht Haar voor Vogue Oscar-winnaar Lupita Nyong'o is te zien in een video van de Amerikaanse Vogue waarin ze het heeft over het vlechten van haar.

 1:31

Beauty Kit Harington Voor Jimmy Choo Game of Thrones acteur Kit Harington is het gezicht van de campagne voor Jimmy Choo's nieuwste geur, genaamd Man.

 12:34

Beauty 3D Printer Voor Make-Up Mink is een 3D printer voor make-up, van Harvard business school graduate Grace Choi.

 0:20

Beauty Léa Seydoux Voor Prada Candy De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de nieuwe campagnevideo van Prada.

 0:14

Beauty Marloes Horst In Maybelline Campagne Bekijk hier de video met de eerste beelden van Marloes Horst voor Maybelline.

Naar Top