Vogue Beauty Night Out 2015

De derde editie van Vogue Beauty Night Out was een beauty-avond om nooit te vergeten.

Afgelopen donderdag vond alweer de derde edititie van Vogue's Beauty Night Out plaats in het Andaz Hotel aan de Prinsengracht, wederom een waar succes. Honderd mode- en beautyliefhebbers verzamelden zich in de lobby van het hotel, waarna zij de suites indoken om zich heerlijk in de watten te laten leggen door de deelnemende merken. Wil jij nou ook zo'n heerlijke verwenavond meemaken? Meld je dan nu alvast aan voor de vierde editie, die zal plaatsvinden in november 2015.

Video: Michelle Duijn

Lees artikel >

 1:21

Beauty Vogue Beauty Night Out 2015 De derde editie van Vogue Beauty Night Out was een beauty-avond om nooit te vergeten.

 0:38

Beauty Kendall Jenner's Nieuwste Campagne Bekijk hier de eerste campagne van het model voor Estée Lauder.

 1:25

Beauty Een Knipbeurt in Het New York City Park Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die een knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos.

 3:05

Beauty Interview Charlize Theron Exclusief op Vogue.nl: het interview met actrice en Dior-gezicht Charlize Theron over haar werk voor het Franse modehuis.

 0:33

Beauty Doutzen Kroes voor Calvin Klein's Reveal Bekijk hier de campagnevideo voor de nieuwste geur van Calvin Klein.

 0:32

Beauty Doutzen Kroes voor L'Oréal Paris Doutzen Kroes is te zien in de nieuwe campagne van L'Oréal Paris, zowel in de advertenties als in deze video.

 2:58

Beauty Lupita Nyong'o Vlecht Haar voor Vogue Oscar-winnaar Lupita Nyong'o is te zien in een video van de Amerikaanse Vogue waarin ze het heeft over het vlechten van haar.

 1:31

Beauty Kit Harington Voor Jimmy Choo Game of Thrones acteur Kit Harington is het gezicht van de campagne voor Jimmy Choo's nieuwste geur, genaamd Man.

 12:34

Beauty 3D Printer Voor Make-Up Mink is een 3D printer voor make-up, van Harvard business school graduate Grace Choi.

Naar Top