De meest fabelachtige bowlingbaan ooit

De Nederlandse Rianne van Rompaey waagt een kans op de bowlingbaan van Chanel met het nieuwe Chance Eau Vive.

Nederlands model Rianne van Rompaey is te bewonderen in de nieuwste campagne van Chanels nieuwste parfum Chance Eau Vive. Samen met collega's Sigrid Agren, Cindy Bruna en Romy Schonberger waagt ze een kans op de bowlingbaan van het Franse modehuis, naar onze de meest stijlvolle die we ooit gezien hebben. 

 0:31

Beauty De meest fabelachtige bowlingbaan ooit De Nederlandse Rianne van Rompaey waagt een kans op de bowlingbaan van Chanel met het nieuwe Chance Eau Vive.

 1:21

Beauty Vogue Beauty Night Out 2015 De derde editie van Vogue Beauty Night Out was een beauty-avond om nooit te vergeten.

 0:38

Beauty Kendall Jenner's Nieuwste Campagne Bekijk hier de eerste campagne van het model voor Estée Lauder.

 1:25

Beauty Een Knipbeurt in Het New York City Park Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die een knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos.

 3:05

Beauty Interview Charlize Theron Exclusief op Vogue.nl: het interview met actrice en Dior-gezicht Charlize Theron over haar werk voor het Franse modehuis.

 0:33

Beauty Doutzen Kroes voor Calvin Klein's Reveal Bekijk hier de campagnevideo voor de nieuwste geur van Calvin Klein.

 0:32

Beauty Doutzen Kroes voor L'Oréal Paris Doutzen Kroes is te zien in de nieuwe campagne van L'Oréal Paris, zowel in de advertenties als in deze video.

 2:58

Beauty Lupita Nyong'o Vlecht Haar voor Vogue Oscar-winnaar Lupita Nyong'o is te zien in een video van de Amerikaanse Vogue waarin ze het heeft over het vlechten van haar.

 1:31

Beauty Kit Harington Voor Jimmy Choo Game of Thrones acteur Kit Harington is het gezicht van de campagne voor Jimmy Choo's nieuwste geur, genaamd Man.

Naar Top