Hallelujah! De male model office work-out van je dromen

Model Noah Mills laat de Vogue redactie zien hoe je je middagdipje te boven komt met de beste deskercise ooit.

In de squatpose achter je bureau zitten? Do it, vindt Noah Mills. En schaam je vooral niet. Bewegen kan overal, aldus het Canadese model. En aan zijn buikspieren te zien, kan hij het weten. Noah's gouden tip: beweeg whenever and wherever you can. Dus ook achter je bureau. Waarom niet? Ondanks dat hij zelf nog nooit een workout heeft gedaan in een kantoor, laat hij de Vogue redactie in dit filmpje zien hoe je je middagdipje overleeft met een mini-workout. Kijk, leer en geniet bovenal. 

 01:34

Beauty Hallelujah! De male model office work-out van je dromen Model Noah Mills laat de Vogue redactie zien hoe je je middagdipje te boven komt met de beste deskercise ooit.

 0:31

Beauty De meest fabelachtige bowlingbaan ooit De Nederlandse Rianne van Rompaey waagt een kans op de bowlingbaan van Chanel met het nieuwe Chance Eau Vive.

 1:21

Beauty Vogue Beauty Night Out 2015 De derde editie van Vogue Beauty Night Out was een beauty-avond om nooit te vergeten.

 0:38

Beauty Kendall Jenner's Nieuwste Campagne Bekijk hier de eerste campagne van het model voor Estée Lauder.

 1:25

Beauty Een Knipbeurt in Het New York City Park Rijen dik stonden ze te wachten: de New Yorkers die een knipbeurt wilden ontvangen van de legendarische Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos.

 3:05

Beauty Interview Charlize Theron Exclusief op Vogue.nl: het interview met actrice en Dior-gezicht Charlize Theron over haar werk voor het Franse modehuis.

 0:33

Beauty Doutzen Kroes voor Calvin Klein's Reveal Bekijk hier de campagnevideo voor de nieuwste geur van Calvin Klein.

 0:32

Beauty Doutzen Kroes voor L'Oréal Paris Doutzen Kroes is te zien in de nieuwe campagne van L'Oréal Paris, zowel in de advertenties als in deze video.

 2:58

Beauty Lupita Nyong'o Vlecht Haar voor Vogue Oscar-winnaar Lupita Nyong'o is te zien in een video van de Amerikaanse Vogue waarin ze het heeft over het vlechten van haar.

Naar Top