Doutzen Kroes voor Calvin Klein's Reveal

Bekijk hier de campagnevideo voor de nieuwste geur van Calvin Klein.

Het langverwachte beeld van de nieuwste campagne van Doutzen Kroes voor Calvin Klein is onthuld en ook de video is meteen uitgebracht. De campagne voor de geur Reveal is geschoten door fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott. Doutzen speelt samen met acteur Charles Hunnam in de video die met New York op de achtergrond is geschoten. De geur is vanaf september te koop.

 0:33

Beauty Doutzen Kroes voor Calvin Klein's Reveal Bekijk hier de campagnevideo voor de nieuwste geur van Calvin Klein.

 0:32

Beauty Doutzen Kroes voor L'Oréal Paris Doutzen Kroes is te zien in de nieuwe campagne van L'Oréal Paris, zowel in de advertenties als in deze video.

 2:58

Beauty Lupita Nyong'o Vlecht Haar voor Vogue Oscar-winnaar Lupita Nyong'o is te zien in een video van de Amerikaanse Vogue waarin ze het heeft over het vlechten van haar.

 1:31

Beauty Kit Harington Voor Jimmy Choo Game of Thrones acteur Kit Harington is het gezicht van de campagne voor Jimmy Choo's nieuwste geur, genaamd Man.

 12:34

Beauty 3D Printer Voor Make-Up Mink is een 3D printer voor make-up, van Harvard business school graduate Grace Choi.

 0:20

Beauty Léa Seydoux Voor Prada Candy De Franse actrice Léa Seydoux is naakt te zien in de nieuwe campagnevideo van Prada.

 0:14

Beauty Marloes Horst In Maybelline Campagne Bekijk hier de video met de eerste beelden van Marloes Horst voor Maybelline.

 0:30

Beauty Endless Euphoria Calvin Klein De nieuwe mooie, dromerige campagne van Calvin Klein's Endless Euphoria-parfum. Het Hongaarse model Vanessa Axente heeft in de dromerige velden een sensueel moment.

 00:31

Beauty Voorproefje Op Karl Lagerfelds Parfum Karl Lagerfeld maakte een filmpje om je alvast nieuwsgierig te maken naar hun nieuwe parfum, zoals door hem zelf in de video gezegd 'for him' en 'for her'. Snel meer...

Naar Top