Achter de schermen bij Christian Dior Couture

Dior neemt je aan de hand mee in de opbouw van het spectaculaire decor van de couture-show.

Vanmiddag toonde Dior haar nieuwste couture collectie als onderdeel van de couture week in Parijs. Diors creative director Raf Simons heeft zich voor de collectie laten inspireren door verboden vruchten met een hedendaagse interpretatie. Het decor was echter op zijn minst zo opmerkelijk te noemen als de collectie van het modehuis. Bekijk in de bovenstaande video hoe het spectaculaire perspex paleis stapje voor stapje werd opgebouwd.

 0:30

Fashion Achter de schermen bij Christian Dior Couture Dior neemt je aan de hand mee in de opbouw van het spectaculaire decor van de couture-show.

 4:01

Fashion Een kijkje in de garderobe van Olivia Palermo Zwijmel weg bij de favoriete designers en modelabels van stijlicoon Olivia Palermo.

 0:54

Fashion Ymre Stiekema test de nieuwe Bugaboo Runner Nederlands model Ymre Stiekema testte voor Vogue de nieuwe Bugaboo Runner met haar dochtertje Lymée.

 0:38

Fashion Channing Tatum's Vogueing Channing Tatum fantastische danstalent in 7 all-time classic dance moves in 30 seconden, waaronder Madonna's legendarische Vogue-pose.

 2:10

Fashion Op de thee bij Poppy Delevingne De Britse nodigde Vogue uit op de thee.

 3:55

Fashion Gigi Hadid versus Michael Kors Het topmodel gaat de strijd aan met de Amerikaanse modeontwerper in zijn allereerste Glamour Games.

 4:00

Fashion Gucci Resort 2015-16 Een kijkje achter de schermen.

 1:53

Fashion Close up: Chanel Paris-Salzburg Métiers d'art De Chanel Métiers d'art-collectie kan je vanaf nu in alle rust bekijken.

 2:30

Fashion Trailer: While We're Young De eerste volbloed komedie van regisseur Noah Baumbach.

Naar Top