Kate Moss Met Jackie

Kate Moss toont in een korte film de nieuwe Jackie Bag collectie van Gucci.

Kate Moss speelt de hoofdrol in een korte film die is gelanceerd voor de Herfst/Winter 2014-2015 collectie van Gucci. Het topmodel probeert in Rome te ontsnappen aan de lens van de paparazzi. De film is geinspireeerd op Jacky Kennedy (1929-1994), de vrouw van Amerikaanse president John F. Kennedy die op de vlucht van de paparazzi werd gespot met deze Gucci tas. In 2009 herlanceerde de creative director van Gucci, Frida Giannini, deze tassenlijn. In de film draagt Kate Gucci's Jackie Soft model.

 1:00

Fashion Kate Moss Met Jackie Kate Moss toont in een korte film de nieuwe Jackie Bag collectie van Gucci.

 

Fashion THISISBOSS Jason Wu toont in een korte film zijn visie op de BOSS vrouw.

 5:44

Fashion 73 Vragen Aan Anna Wintour Bekijk hier het supersnelle interview dat de Amerikaanse Vogue hield met de hoofdredactrice.

 01:51

Fashion Lernert en Sander voor COS Nederlandse kunstenaars synchroniseren de COS collectie in deze fantastische kort film na.

 

Fashion Backstage Bij Fendi Neem een kijkje backstage bij de modeshow van Fendi.

 1:01

Fashion One City, One Girl Lizzy Plapinger is het nieuwste Stella meisje.

 1:10

Fashion Imaan Hammam Danst Door De Straten van New York Het Nederlandse model verscheen op de cover van het September Issue met nog 9 andere Instagirls.

 0:15

Fashion Victoria Beckham Voor ALS Bekijk hier de volbrenging van de Ice Bucket Challenge van Victoria Beckham.

 0:18

Fashion Anna Wintour Voor ALS De modegrootheid ging de uitdaging aan en liet samen met haar jongere familieleden een emmer ijswater over zich heen gooien.

Naar Top