Supermodel Talk Met Vogue US

De Amerikaanse Vogue interviewt instagirls Karlie Kloss, Cara Delevingne, Joan Smalls en de andere modellen op de fold-out cover.

Het septembernummer van de Amerikaanse Vogue heeft zoals altijd weer een bijzondere cover en viert de nieuwe lichting supermodellen die de grootmachten zijn van social media. De instagirls vertellen hoe het is om een model te zijn in de wereld van Het Internet. 

 2:31

Fashion Supermodel Talk Met Vogue US De Amerikaanse Vogue interviewt instagirls Karlie Kloss, Cara Delevingne, Joan Smalls en de andere modellen op de fold-out cover.

 5:37

Fashion Vogue Interviewt Cara Delevingne Op de set van de nieuwe Mulberry campagne beantwoordt het Britse model alle belangrijke levensvragen.

 6:21

Fashion 73 Vragen Aan Daniel Radcliffe Bekijk hier het supersnelle interview dat de Amerikaanse Vogue hield met de acteur.

 7:10

Fashion Lara Stone In Videoclip Theo Wenner regisseerde de clip voor 'Weight of Love' van The Black Keys.

 0:17

Fashion Calvin Klein Herfst/Winter 2014-15 Bekijk in de video Lara Stone in de nieuwste lingeriecollectie van Calvin Klein.

 2:27

Fashion Lily Aldridge Klungelt In De Keuken Het model speelt een onhandige gastvrouw in de nieuwe video van Victoria’s Secret.

 2:26

Fashion Officiële Trailer 'Love, Rosie' Uit Bekijk hier de trailer van Suki Waterhouse haar filmdebuut.

 0:53

Fashion Petra Cortright Voor Stella McCartney In de video, genaamd Dot Warp The Door, combineert ze het pixelige beeld met het stippenmotief dat je veelvoudig terug vindt in de collectie van het modelabel.

 4:28

Fashion Saint Laurent Herfst/Winter 2014-15 De herfst/winter-campagne video van Saint Laurent is geheel in stijlvol zwart-wit en sixties sferen.

Naar Top