Imaan Hammam Danst Door De Straten van New York

Het Nederlandse model verscheen op de cover van het September Issue met nog 9 andere Instagirls.

Na een social media thema op de cover van het septembernummer komt de Amerikaanse Vogue met een fimpje van een dansende Imaan Hammam. De Instagirl - verwijzend naar de duizenden volgers die het Nederlandse model op Instagram heeft - danst de hele stad door: van Grand Central tot The High Line.

De 17-jarige Immaan sierde de cover van het septembernummer met onder andere Cara Delevingne, Karlie Kloss en Joan Smalls. Al deze modellen staan bekend om hun grote groep volgers op social media. 

 0:15

Fashion Victoria Beckham Voor ALS Bekijk hier de volbrenging van de Ice Bucket Challenge van Victoria Beckham.

 0:18

Fashion Anna Wintour Voor ALS De modegrootheid ging de uitdaging aan en liet samen met haar jongere familieleden een emmer ijswater over zich heen gooien.

 2:27

Fashion Kate Moss' Regie-debuut Kate Moss maakt haar regie-debuut met een mini-film met Lara Stone.

 2:31

Fashion Supermodel Talk Met Vogue US De Amerikaanse Vogue interviewt instagirls Karlie Kloss, Cara Delevingne, Joan Smalls en de andere modellen op de fold-out cover.

 5:37

Fashion Vogue Interviewt Cara Delevingne Op de set van de nieuwe Mulberry campagne beantwoordt het Britse model alle belangrijke levensvragen.

 6:21

Fashion 73 Vragen Aan Daniel Radcliffe Bekijk hier het supersnelle interview dat de Amerikaanse Vogue hield met de acteur.

 7:10

Fashion Lara Stone In Videoclip Theo Wenner regisseerde de clip voor 'Weight of Love' van The Black Keys.

 0:17

Fashion Calvin Klein Herfst/Winter 2014-15 Bekijk in de video Lara Stone in de nieuwste lingeriecollectie van Calvin Klein.

Naar Top