Victoria's Secret Angels Spelen American Football

De modellen zijn te zien in de nieuwe commercial van de Super Bowl.

Victoria's Secret Angels Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Lily Aldridge en Behati Prinsloo laten zich van hun sportieve kant zien en spelen een ruig potje American football. De video is een voorproefje op wat komen gaat tijdens de Super Bowl op 1 februari én dient als reminder: Valentijnsdag komt er weer aan. Samen met Angels Karlie Kloss en Alessandra Ambrosio zijn de vijf tijdens de American footballfinale te zien in een 30-seconden durende reclame voor Victoria's Secret, die Victoria's Secret naar het schijnt een kleine 4 miljoen euro heeft gekost. Bekijk de modellen hier alvast in actie. 

 1:22

Fashion Victoria's Secret Angels Spelen American Football De modellen zijn te zien in de nieuwe commercial van de Super Bowl.

 1:32

Fashion Imaan Hammams SLT Workout Check de workout van de Nederlandse Imaan Hammam in New York.

 0:20

Fashion Trailer Oscars 2015: A Single Life De korte animatiefilm 'A Single Life' is genomineerd voor een Oscar, gemaakt door de Nederlanders Job, Joris en Marieke. Bekijk de trailer.

 10:05

Fashion Golden Globes 2015: Opening Tina Fey En Amy Poehler Voor het derde jaar op rij, en helaas voor het laatst, presenteerden Tina Fey en Amy Poehler de Golden Globes in Los Angeles.

 3:51

Fashion Thuis Bij Jourdan Dunn Model Jourdan Dunn in haar natuurlijke habitat.

 4:46

Fashion Alexa Chung Maakt Zangdebuut Het Britse stijlicoon zingt een cover van Stevie Nicks.

 0:30

Fashion Justin Bieber ♥ Lara Stone De twee zijn te zien in de campagnevideo van Calvin Klein.

 1:01

Fashion Louis Vuitton Lente/Zomer 2015 Bekijk de nieuwe campagne video van Louis Vuitton, met maar liefst 3 Nederlandse modellen.

 1:14

Fashion Victoria's Secret: 2014 In 60 Seconden Het lingeriemerk blikt terug op alle highlights van het afgelopen jaar.

Naar Top