Angelina Jolie Houdt Inspirerende Speech

‘Als iemand tegen je zegt dat je anders bent, lach, recht je rug op en ben er trots op.’

Angelina Jolie won afgelopen weekend tijdens de Nickelodeon Kids’ Choice Awards een award voor haar rol in Disney's Maleficent. De actrice verscheen op het podium om haar welverdiende prijs in ontvangst te nemen en hield een inspirerende speech over kinderen die zich buitengesloten voelen.

Misfit
Zelf was de actrice ook een misfit toen ze jong was, wat ze erg vervelend vond. Totdat ze besefte dat anders zijn helemaal niet negatief, maar juist positief is. ‘Als iemand tegen je zegt dat je anders bent, lach, recht je rug en ben er trots op,’ aldus Angelina. Bekijk in de bovenstaande video haar inspirerende speech.

 0:46

Fashion Angelina Jolie Houdt Inspirerende Speech ‘Als iemand tegen je zegt dat je anders bent, lach, recht je rug op en ben er trots op.’

 1:21

Fashion David Beckham en James Corden in Ondergoed De twee gingen voor The Late Late Show uit de kleren.

 2:05

Fashion Achter de Schermen met Kendall en Gigi Wat er gebeurt als Kendall Jenner en Gigi Hadid een selfiestick te pakken krijgen?

 1:02

Fashion Iris Apfel Likes Kanye De 93-jarige modevrouw gooit haar charmes in de strijd wanneer ze Kanye West tegen het lijf loopt.

 1:30

Fashion Grand Slam met Serena Williams De tennisster laat zien hoe het er aan toe gaat op de BallenIsles tennisclub.

 0:33

Fashion Stella McCartney in Tokio Met de Japanse Mademoiselle Yulia is het vierde deel in de speciale campagne aangebroken.

 2:32

Fashion De kostuums in The Age of Adaline Achter de schermen bij de nieuwste film van Blake Lively en Michiel Huisman.

 7:54

Fashion 73 vragen aan Iggy Azalea Vogue stelde 73 vliegensvlugge vragen aan de Australische rapper.

 0:23

Fashion De ruimte in met Kendall Jenner Estée Lauder je mee naar hogere sferen met de campagnevideo voor de nieuwe Courrèges collectie.

Naar Top