1:33

Fashion Vera Wang Bruidscollectie Lente/Zomer 2015 De bruidscollectie van Vera Wang voor het seizoen Lente/Zomer 2015 is op een vernieuwende wijze gepresenteerd: namelijk met een video. Op deze manier wil Wang een breder publiek bereiken.

 1:02

Fashion Doutzen's Covershoot Voor Vogue Mei Neem een kijkje achter de schermen bij Doutzen's shoot voor het mei-nummer van Vogue.

 00:30

Fashion We Love Summer De zomercampagne van WE is er - een filmpje waar je instantly een goed humeur van krijgt.

 0:35

Fashion Doutzen Kroes In Jan Taminiau In Reclame Doutzen Kroes speelt de hoofdrol in de nieuwste Rivella reclames.

 1:03

Fashion K-Popzangeres CL In Kenzo K-Pop zangeres CL is te zien in een video van het Aziatische accessoiremerk On Pedder en Kenzo.

 2:11

Fashion LVMH Prijs Finaliste Simone Rocha Bekijk hier de video van finaliste Simone Rocha voor de LVMH Prize For Young Fashion Designers.

 2:09

Fashion LVMH Prijs Finalist Tim Coppens Bekijk hier de video van de Belgische finalist Tim Coppens voor de LVMH Prize for Young Fashion Designers. De prijs wordt 28 mei uitgereikt.

 0:33

Fashion Topshop x Kate Moss: Behind The Scenes De nieuwste collectie van Kate Moss voor Topshop ligt bijna in de winkels. Bekijk in deze video een sneak peek van de collectie in een behind the scenes interview met Kate in de Topshop design studio.

 

Fashion Alles Hiervoor Boektrailer Bijna in de boekhandel: Alles hiervoor. Sommige boeken zijn zo mooi dat je niet meer dezelfde bent als je ze gelezen hebt. Alles hiervoor van André Platteel is zo’n boek.

Naar Top