Happy Holidays! Vier de zomer met Vogue

Vanaf vandaag ligt Vogue's zomernummer in de winkels. Vol met stijltips, de grote trendgids voor het nieuwe seizoen, een beauty-strandhandboek en mode-inspiratie geschoten op de mooiste stranden ter wereld. Een sfeerimpressie.

Voor de covershoot van Vogue's juli/augustus-nummer reisden we af naar het tropische Aruba. Omringd door een helderblauwe zee, overweldigende zon en loslopende flamingo's poseerde het Nederlands model Nimue Smit voor de lens van Marc de Groot. Bekijk de bovenstaande video voor een sfeerimpressie en een kijkje achter de schermen. En vergeet niet vandaag nog jouw editie te halen! 

Vogue's juli-/augustusnummer ligt dinsdag 23 juni in de winkels. Vrijdag 19 juni ontvangen abbonnees de editie thuis. Download het juli-/augustusnummer Ook in de Vogue Nederland app in Itunes of Google Play.

Edit video: Michelle Duijn 

Bekijk gallery >

 0:51

Magazine Happy Holidays! Vier de zomer met Vogue Vanaf vandaag ligt Vogue's zomernummer in de winkels. Vol met stijltips, de grote trendgids voor het nieuwe seizoen, een beauty-strandhandboek en mode-inspiratie geschoten op de mooiste stranden ter wereld. Een sfeerimpressie.

 0:41

Magazine Next is now: de nieuwe Samsung Galaxy S6 Je haalt het maximale uit je leven, dus ook uit je telefoon.

 1:27

Magazine CHANEL x Vogue Ter ere van de nieuwe CHANEL N°5 gaf Vogue een sensationeel feest.

 1:22

Magazine Michiel Huisman: Achter de Schermen Bekijk de crew achter de schermen, waar samen met Michiel Huisman hard werk gewerkt aan een fenomenale covershoot. Alsof je erbij was.

 0:56

Magazine Vogue 3 jaar! Bekijk hier de video van de derde verjaardag van Vogue Nederland.

 1:06

Magazine The Model Issue 'Het cliché is zo waar: time flies when you’re having fun. Alweer drie jaar mogen wij het mooiste modeblad van Nederland maken en het vervult mij met ongelooflijk veel genoegen als ik bedenk wat we in die periode bereikt hebben.'

 1:00

Magazine Vogue Loves Christiaan De Nederlandse legendarische haarstylist Christiaan Houtenbos werkte mee aan Vogue's Collectors Issue met Doutzen Kroes.

 3:34

Magazine Doutzen Ziet voor het Eerst Vogue's Collector's Issue Ter ere van Doutzen's dertigste verjaardag, draagt Vogue het maartnummer als Collector's Issue aan haar op.

 1:18

Magazine Doutzen: Family & Friends Zonder dat Doutzen het zelf wist, maakten wij een portrettenserie en video van haar dierbaarste familie en vrienden voor Vogue's Collector's Issue. Luister naar hun verhalen en anecdotes over Nederlands' bekendste supermodel.

Naar Top