Vogue 3 jaar!

Bekijk hier de video van de derde verjaardag van Vogue Nederland.

Een steenworp van het Leidseplein werd restaurant Nacional voor een nacht omgetoverd tot het kloppend modehart van Amsterdam, waar in het bijzijn van fashion’s finest het derde jubileum van Vogue Nederland werd gevierd.

De tjokvolle gastenlijst varieerde van creatief talent als Jan TaminiauBibi van der Velden en Claes Iversen tot la familiaJetteke van Lexmond, Paul Bellaart en vrienden als Halina Reijn en Nikkie Plessen

Met een dresscode van het kaliber; Express Yourself, werd de fantasie de vrije loop gelaten. De genodigden overspoelden de locatie dan ook met een overdaad aan veren, glitter, glans en kant. In combinatie met het rijkversierde decor zorgde dit voor een sfeer à la Moulin Rouge meets Bal Masqué, waar de term overdressed niet bestond. 

Bekijk de video voor een sfeerimpressie van de avond. 

 0:56

Magazine Vogue 3 jaar! Bekijk hier de video van de derde verjaardag van Vogue Nederland.

 1:06

Magazine The Model Issue 'Het cliché is zo waar: time flies when you’re having fun. Alweer drie jaar mogen wij het mooiste modeblad van Nederland maken en het vervult mij met ongelooflijk veel genoegen als ik bedenk wat we in die periode bereikt hebben.'

 2:38

Magazine Trailer: The Longest Ride Bekijk hier de trailer van de nieuwe film The Longest Ride.

 1:32

Magazine Trailer: Les Combattants Bekijk hier de trailer van de nieuwe film Les Combattants.

 2:21

Magazine Trailer: Still Alice Bekijk hier de trailer van de nieuwe film Still Alice.

 3:34

Magazine Doutzen Ziet voor het Eerst Vogue's Collector's Issue Ter ere van Doutzen's dertigste verjaardag, draagt Vogue het maartnummer als Collector's Issue aan haar op.

 1:18

Magazine Doutzen: Family & Friends Zonder dat Doutzen het zelf wist, maakten wij een portrettenserie en video van haar dierbaarste familie en vrienden voor Vogue's Collector's Issue. Luister naar hun verhalen en anecdotes over Nederlands' bekendste supermodel.

 1:16

Magazine Doutzen Collector's Issue - Backstage New York Voor het Collector's Issue met Doutzen vloog Vogue naar New York, de woonplaats van Doutzen.

 1:13

Magazine Doutzen Collector's Issue - Backstage Amsterdam Uiteraard werd Doutzen ook in ons eigen Amsterdam gefotografeerd voor Vogue's Collector's Issue. Vlak voor Kerst door Team Nico, Saskia van Langevelde (styliste) en als altijd Mo Karadag (visagist en agent).

Naar Top