hydratatie-van-binnenuit-voor-een-natuurlijke-glow-het-kan-met-deze-beautybehandeling-207571

Waar we amper twee jaar geleden overmatig naar matterend poeder grepen, verwelkomen we in 2022 de gezonde glans van onze huid. Zeker, die glowy look kun je verwezenlijken met verschillende producten, maar je kunt er ook voor kiezen wat extra tijd en liefde te investeren in jouw natuurlijke shine.

Hydratatie

Het magische woord? Hydratatie. Voedende crèmes en serums helpen je huid goed op weg, maar wellicht vind je het interessant om je te verdiepen in de injectables van City Clinics. Dit merk biedt een unieke skinbooster: Belotero Revive. De booster bestaat uit een samenstelling van hyaluronzuur en glycerol, en wordt door een cosmetisch arts ingebracht via een injectie.

Stralende huid

De behandeling bevordert de hydratatie en elasticiteit van de huid tot gemiddeld 36 weken*. Ook kun je vaarwel zeggen tegen droge, ruwe plekjes en roodheid. Die maken namelijk plaats voor een gezonde glow.

Hyaluronzuur

Als je je huidige skincare-routine onder de loep neemt, zul je de term hyaluronzuur ongetwijfeld tegenkomen. Menig beautymerk heeft de stof al opgenomen in haar ingrediëntenlijst. Dat is niet voor niets. Hyaluronzuur is namelijk een lichaamseigen stof, waarvan de hoeveelheid geleidelijk afneemt naarmate je ouder wordt. Het bestandsdeel trekt water aan en is daarmee een ware hydratatie-droom.

Research is key

Laten we eerlijk zijn, wanneer je gewend bent aan een vertrouwde crème, is een hydraterende injectie een flinke stap. Daarom raden we je aan goed vooronderzoek te doen. Vergelijk verschillende fillers, cosmetisch artsen en klinieken om er één te vinden waar jij je comfortabel bij voelt. Zet vervolgens je wensen en verwachtingen op een rij en bespreek deze uitvoerig, voordat je daadwerkelijk plaatsneemt in de behandelstoel.

Wil jij meer weten over deze vorm van hydratatie? We verwijzen je graag door naar City Clinics voor informatie of een vrijblijvend consultatiegesprek. 

*Merz BELOVE Study, 2019