bekijk-en-shop-exclusief-de-allermooiste-items-uit-vogues-modehok-219682

Vraag je je wel eens af wat er gebeurt met alle kleding, schoenen en accessoires die we bij Vogue gebruiken voor fotoshoots? Simpel. Die items worden verzameld en opgeslagen in ons eigen modehok à la The Bold Type. Vanaf zaterdag 3 september heb jij de unieke kans om een exclusieve selectie items uit dit modewalhalla te bekijken én te bemachtigen.

Vogue closet sale

(Ver)kopen

Deze closet sale organiseren we in samenwerking met H&M Resell, een briljant initiatief waarbij je kledingstukken, schoenen en accessoires te koop kunt aanbieden. Dit zijn veelal items uit je garderobe die een tweede leven verdienen, omdat ze (niet meer) bij je passen. Het modemerk ontwikkelt van alle ingeleverde items vervolgens een seizoenswaardige collectie. Duurzaamheid, kwaliteit en mode komen samen in een winkelervaring zoals je die nog niet eerder hebt gezien.

Hoe het werkt? Maak uit je garderobe een selectie met items die je niet meer draagt, creëer jouw eigen H&M Resell account en registreer de spullen die je wilt verkopen. Vervolgens boek je een tijdslot om alles af te geven en ontvang je over elk verkochte item 40% commissie. Zo bespaar je jezelf de moeite van het verkopen en het opsturen, maar krijgt je bankrekening wel een fijn extraatje. Dat kun je eventueel weer investeren in nieuwe (pre-loved) items waar je decennia lang plezier van hebt.

Vogue closet sale

Fashion closet sale

Vogue doet het je alvast voor. Zo hebben we een prachtige selectie kledingstukken uit ons modehok samengesteld die dit seizoen een plek verdienen in jouw garderobe. Deze shop je vanaf 3 september in de H&M-winkel in Amsterdam-Noord. Naast de Resell-collectie, vind je in de winkel ook de allernieuwste collecties van H&M. Zo maak je in één shopsessie een mooie mix van nieuwe en gedragen items. Maar niet zonder alles eerst te passen, uiteraard.

Vogue resell

Sneakpeek

Lang verhaal kort: dit is dé uitgelezen kans om je hand te leggen op allerlei designermoois uit de kast van Vogue. De prijzen liggen ongeveer tussen de €20 en €150. Benieuwd wat je kunt verwachten? Alle items die je op de beelden in dit artikel ziet worden te koop aangeboden. Wees er op tijd bij, zodat je jouw droomitem niet misloopt.

Je bemachtigt de exclusieve Vogue-items vanaf 3 september in de H&M-winkel in Amsterdam-Noord. Dit is de allereerste Resell-locatie in Nederland, maar stay tuned – er volgen gauw meer.