suikerspin-of-baby-gem-katy-perry-verloot-iconische-food-jurken-en-zo-bemachtig-je-ze-215171

Katy Perry heeft zich door de jaren heen ontpopt als koningin van ludieke outfits. Zo schreed ze tijdens het Met Gala van 2019 als kroonluchter over de iconische trappen en zullen we ook haar daverende collectie beha’s nooit vergeten. In de nieuwste tv-reclame van Thuisbezorgd.nl hult de zangeres zich in nieuwe klassieke ‘Katy Perry-creaties’. Aanschouw: food fashion.

Salade of suikerspin

Het merendeel van de iconische looks is ontworpen door één van miss Perry’s favoriete kostuumontwerpers: Heather Picchiottino. Van salade tot suikerspin: de ontwerpster heeft verschillende lekkernijen letterlijk tot leven gebracht. Leun voor je sugar rush naar achteren en bekijk hier alvast een voorproefje.

Katy Perry

Cotton Candy Sleep Set

Katy Perry

Fromage Frock

Fans krijgen de unieke kans om de jurken van hun idool te bemachtigen via een online loterij. De lucky few ontvangen naast de jurk ook een echtheidscertificaat met handtekening van de zangeres. Daarop wordt bevestigd dat het item daadwerkelijk door haar is gedragen.

Ook goed om te weten: de opbrengst van de loterij wordt gedoneerd aan World Central Kitchen, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet om maaltijden te verstrekken aan mensen in nood. De organisatie staat aan de frontlinie van hongerbestrijding en heeft wereldwijd al meer dan zeventig miljoen verse maaltijden uitgedeeld. De ontvangers zijn veelal getroffen door natuurrampen en andere crisissen. Naast de opbouw van lokale voedselsystemen, verbetert de organisatie ook de voedselzekerheid. Dit doen zij door chef-koks op te leiden, schone bereidingsmethoden te introduceren en kleine voedselbedrijven te ondersteunen.

Collectors item

Je kunt onbeperkt loten kopen en daarmee ook onbeperkt kans maken om zo’n collectors item te veroveren. Katy Perry vertelt zelf over de samenwerking: “We hebben niet alleen een fantastische video en pakkend nummer gemaakt, maar Thuisbezorgd.nl verloot ook enkele outfits van de set waarvan de opbrengsten allemaal naar World Central Kitchen gaan. Een aantal gelukkigen kan dus echt de scenario’s uit de video beleven en een sandwich eten in bad!”

Wil jij een jurk, gedragen door en ontworpen voor Katy Perry, winnen? Je kunt vanaf 23 juni tot 1 augustus 2022 hier jouw eigen lot kopen. Wacht niet te lang, voordat jouw favoriete jurk The One That Got Away is.