wil-je-zien-deze-inspirerende-mode-expositie-samengesteld-door-vogues-fashion-experts-224488

De afgelopen jaren is live shoppen in de vergetelheid geraakt. Winkelen vanaf je eigen bank, bed of keukentafel wordt ook wel heel comfortabel gemaakt. Toch gaat niets boven een live shopping experience vol blinkende etalages, uitgebreide passessies en natuurlijk het afrekenen bij de kassa. Om nog niet te spreken over de voor- en napret van je nieuwe garderobe.

Mode-expositie

Wie dit gevoel wil ervaren, kan vanaf 22 september terecht bij Westfield Mall of the Netherlands. Niet alleen vind je hier een gigantisch aanbod van 280 winkels en restaurants, ook heet Vogue je welkom met een bijzondere mode-expositie. Ons team van fashion experts heeft, om het nieuwe modeseizoen te vieren, een selectie gemaakt van al het moois dat in de mall te koop is. Verwacht 82 looks met de nieuwste herfst- en wintertrends: roze, lingerie, jeans en all black. Daarnaast kun je met de 360 slo-mo activation een eigen catwalk moment vastleggen.

Mode-expositie

Eerst kijken, dan shoppen

Elke outfit van de expositie is voorzien van een QR-code met de nodige shopinfo. Zo kun je bij de expositie eerst inspiratie opdoen en daarna al jouw favoriete items ter plekke shoppen. Denk aan een nieuwe jurk van Moss Copenhagen en een minimalistische tas van Smaak Amsterdam. Verder vind je er modelabels als Tommy Hilfiger, Coef, Hugo Boss, No Label, 10 Days en Calvin Klein, maar ook merken van eigen bodem als Fabienne Chapot. Daarnaast kun je met de 360 slo-mo activation een eigen catwalk moment vastleggen.

Save the date

Wat je verder nog moet weten: je kunt de expositie van 22 september tot 11 oktober gratis bezoeken in Westfield Mall of the Netherlands. De mall is zowel met het Haagse ov als met de auto te bereiken. Er is een zee aan parkeerruimte. See you there.

Meer weten over Westfield Mall of the Netherlands? Dat kan hier