must-have-voor-je-terras-deze-designstoffen-geven-instant-summer-vibes-210526
©Goodmoods

Of je nu houdt van levendige of natuurlijke tinten, grafische patronen of effen kleuren, bohemian of klassiek: Sunbrella heeft kwalitatieve stoffen in allerlei kleuren en afwerkingen.

Warmte en persoonlijkheid

Voor de nieuwe zomercollectie laat het designmerk zich inspireren door invloeden uit de hele wereld. Van Brazilië tot Japan en van Afrika tot de Middellandse Zee. Creëer een warme, rustgevende sfeer en droom weg bij andere culturen. Gewoon op je eigen terras.

©HERITAGE Ash, HERITAGE Rust, HERITAGE Moss, HERITAGE Alpine, FOUTAH Petanque
sunbrella-collectie-stoffen-indoor-outdoor-kussenhoezen

Door kleuren en stoffen te combineren kun je ruimtes met elkaar verbinden. De meubelhoezen, kussens en gordijnen brengen eenheid in binnen- en buitenruimtes en geven een persoonlijke, luxe touch. Of je nu een tuinbarbecue organiseert, onderuit hangt in een loungestoel of aan het zwembad zit: voorlopig wil je niet meer weg.

In- en outdoor

Bij Sunbrella draait het om design en performance. Het materiaal is geschikt voor binnen én buiten en blijft nog steeds pleasing to the eye. Alle stoffen zijn waterafstotend en UV-bestendig. Geen probleem dus als je met natte kleding op een kussen gaat zitten of je drankje omgooit. Ook houden de stoffen hun kleur, zelfs als ze lang in de zon hebben gelegen. Is het zomerweer voorbij? Dan verplaats je de items van het terras gewoon naar binnen.

©Bahia, Odyssey, Ikebana
sunbrella-collectie-stoffen-indoor-outdoor-lounge

De gebruikte acrylvezels zijn gecertificeerd voor hun hoge kwaliteit, weerstand, behoud van kleur en het gemak van het onderhoud. Er zit vijf jaar garantie op de producten van Sunbrella.

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Je shopt’m hier.