van-high-dunk-tot-low-forum-dit-zijn-de-beste-streetstyle-looks-van-sneakerness-2022-213598

Gehuld in de tofste streetstyle looks, reisden echte sneakerfanaten af naar de Kromhouthal in Amsterdam voor Sneakerness 2022. Vogue zet voor jou de allerbeste looks op een rij, samen met de nieuwste sneakertrends van dit seizoen.

Streetstyle

Zalando is met haar nieuwe campagne ‘Go Noticed’ de place to be voor streetstyle. Naast een eigen Instagram pagina en digitaal magazine, zoekt het merk de streetweargemeenschap nu ook live op. Namelijk, als hoofdsponsor van Sneakerness 2022 – hét walhalla voor sneakerliefhebbers in Nederland.

In een speciale booth kunnen bezoekers van het event wegdromen bij de allerlaatste lanceringen van sneakermerken, prijzen winnen, schoenen laten customizen door ontwerper Aimée Adriaansen en culture talks bijwonen.

Sneakers

Sneakertrends

Zo ver als onze ogen reiken spotten we de laatste sneakertrends: Nike Sportswear Low & High dunks, Salomon XT 6, New Balance 550 en Adidas Originals Forum Low. Dan hebben we het nog niet eens over de sneakerwall, waar Zalando alle hot drops (lees: nieuwste exemplaren) tentoonstelt. Wij zien direct een aantal paren die boven op ons verlanglijstje komen te staan.

Release Kalender

Toch kan het vrij lastig zijn jouw ideale sneaker te vinden, laat staan dat je’m daadwerkelijk bemachtigt. Om je daarin bij te staan, roept het merk de Sneaker Release Kalender in het leven. In deze online kalender kun je precies zien wanneer jouw favoriete paar gelanceerd wordt en een reminder instellen. Zo is de kans dat je misgrijpt een stuk kleiner.

Mocht je nog geen sneaker op het oog hebben, kijk dan tussen de geselecteerde sneakers en laatste trends. Daar vind je ongetwijfeld schoenen die je hart sneller doen kloppen.

Streetstyle looks

Vogue’s favoriete looks

Aan streetstyle-inspiratie is op dit event absoluut geen gebrek. In de volgende looks zie je niet alleen onze favoriete sneakers, maar ook hoe je ze kunt combineren. Van zachtroze met bloemetjes, tot ripped denim en een leren jack vol patches. De looks lopen volledig uiteen, maar hebben vanzelfsprekend één ding gemeen.

Sit back en laat je inspireren door de looks van deze sneakerliefhebbers.

Asher Brunings

Sneakers

Xiao Wei Lou

Sneakers

Armin Shah, Défano Holwijn en Yuki

Streetwear

Najate Leklye

Ben je benieuwd naar de nieuwe Sneaker Release kalender of wil je gewoon even browsen tussen de laatste sneakertrends? Dat kan bij Zalando

Fotografie: Ilsoo van Dijk