save-the-date-leer-alles-over-summer-hair-health-op-het-vogue-x-dyson-beauty-event-210143

Vogue x Dyson organiseren een exclusief event dat compleet in het teken staat van summer hair health. En jij bent uitgenodigd.

Bestel nu je ticket voor het Vogue x Dyson Beauty Event (dit event is uitverkocht. Je kan helaas geen tickets meer kopen).

Houd je haar gezond deze zomer

We weten allemaal dat je haar wat extra liefde nodig heeft in de zomer. Door zon, zeewater, hitte en chloor kunnen je lokken flink beschadigen. Op het Vogue x Dyson Beauty Event leer je alles over haarverzorging en hoe je je haar gezond houdt in de zomermaanden, welk haartype je ook hebt.

Tijdens het event gaat hoofdredacteur Yeliz Çiçek in gesprek met top haarstylist en Dyson-ambassadeur Floor Kleyne over healthy hair. Floor vertelt haar insights, persoonlijke verhalen en tips en tricks. Heb je een specifiek haarissue? Je mag haar alles vragen. Haarverzorging kent straks geen geheimen meer voor jou.

Touch-up

Op het event vieren we de lancering van het nieuwste product van Dyson, dat nog niet op de markt is. Dit is jouw kans om hem als allereerste uit te proberen. Ook krijg je een touch-up van een echte Dyson-haarstylist met de Dyson Supersonic haardroger, Corrale stijltang en/of Airwrap multistyler. Uiteraard ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Op een rij

Het Vogue x Dyson Beauty Event vindt plaats op donderdag 9 juni in Amsterdam, van 11:00 uur tot 13:00 uur. Er zijn maar 30 kaarten, dus wacht niet te lang met het reserveren van jouw ticket. Een ticket kost € 25 per stuk en bestel je hier.