Vogue
Ivania Carpio’s Beachwalk

beauty

Ivania Carpio’s Beachwalk

Datum
Auteur
Shanna ter Haar
Romeo Pokomasse

We meldden al eerder over het nieuwe kunstproject van Maison Martin Margiela, dat Smells Like Memories heet. De Nederlandse blogger Ivania Carpio van Love Aesthetics - bekend van haar minimalistische, overwegend witte stijl - werkte hieraan mee en vertelt aan Vogue over deze ervaring.

“Het project van Maison Martin Margiela gaat over de eerste herinnering die in je opkomt als je een van hun nieuwe geuren ruikt”, vertelt Ivania. “Bij ‘Beach Walk’ moest ik meteen denken aan de opstapplek van de pont in Amsterdam. Het is een semi-industrieel gebied, maar toch hangt er een frisse geur.” Samen met haar vriend Romeo Pokomasse vertrok ze naar de plek achter Amsterdam Centraal station om foto’s te maken voor Smells Like Memories, de expositie van Maison Martin Margiela die in Parijs en online te zien is en waar verschillende kunstenaars, bloggers en fotografen aan meewerken.

Ivania is al langer betrokken bij het Franse modehuis. “Bij de afgelopen couture-show van Maison Martin Margiela werden voor het eerst bloggers uitgenodigd en ik was er een van, samen met bijvoorbeeld Susie Lau van Style Bubble. Ik sprong een gat in de lucht, het is nog exclusiever dan een gewone fashion week show.” Er ontstond een vriendschap tussen de minimalistische blogger en de mensen van het merk. “We hebben veel raakvlakken, bijvoorbeeld met onze manier van werken. Ik werd nu ook benaderd voor dit Replica-project omdat er een fijne wisselwerking tussen ons is.”

Voor de nabije toekomst is er nog geen nieuwe samenwerking gepland met Maison Martin Margiela, maar Ivania heeft onlangs wel de tassen waarin de Replica-geuren naar persrelaties op werden gestuurd ontworpen. “Dat was heel bijzonder.”

Bekijk de rest van de foto's van Ivania voor Smells Like Memories op haar blog

Meet Omorovicza

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten