Isabel Marant en L'Oréal Paris onthullen nieuwe capsulecollectie

De no make-up make van Isabel Marant is hier.

Isabel Marant : Backstage - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018
Victor VIRGILEGetty Images

Isabel Marant brengt in samenwerking met L'Oréal Paris vijf make-upproducten uit voor liefhebbers van haar signatuur looks. Marant is een geliefd modeontwerper van velen wereldwijd, wegens haar je-ne-sais-quoi Parijse maar ook bohémien stijl. De limited edition collab met L'Oréal Paris bestaat uit multifunctionele beauty-items voor lippen, ogen en wangen, bedoeld voor een meer natuurlijk of juist smoky effect – zo wordt op WWD vermeld.

Isabel Marant x L'Oréal Paris

French girl beauty

Nu wordt bekend dat de collectie zijn d zal beleven op 19 september, waarna het op 27 september bij de verkooppunten van L'Oréal Paris en Isabel Marant zal komen te liggen, gelijktijdig met de modeshow van Marant in Parijs voor seizoen Lente/Zomer 2019. De ontwerper vertelde WWD dat het haar doel was no make-up make-upproducten te maken, 'maar daarbij ook het idee dat je maar een paar producten echt nodig hebt die je altijd bij je in je tas kunt houden op nomadische wijze.' Ze gelooft dat dit meer past bij de lifestyle van de 'Isabel Marant girl'. Hiernaast voegt Marant toe: 'Ze is heel natuurlijk van dag tot dag, maar heeft ook geen tijd om nog even naar huis te gaan voor ze 's avonds uitgaat. Dus het idee was om maar drie of vier producten te maken die razendsnel hun werk doen met simpele en spontane bewegingen.' L'Oréals tagline 'Because I'm Worth It' vertaalt zij naar: 'Het draait om een vrouw die zichzelf maakt voor wie zij is.' Ze spreekt daarbij ook over French girl beauty: het lijkt erop alsof de Parisienne niks draagt, maar ze geeft er wel degelijk om. Zelf is Marant dol op een rode lip, die haar gezicht in de vroege ochtend meteen 'oppept'. Nog een highlight uit de collectie: Shine skin beautifier — een crème die transformeert tot poeder die een glowy effect geeft. De prijzen variëren van 9,95 tot 12,95 euro.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health