De vriend van Romee Strijd doet haar make-up in deze hilarische video

Mannen en make-up gaan nu eenmaal niet altijd even goed samen.

Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd in 2019.

Mannen en make-up gaan niet altijd even goed samen. Dat blijkt maar weer uit de nieuwe video van Nederlands model Romee Strijd, waarin ze samen met haar man Laurens van Leeuwen voor de camera staat. Deze keer maakt Laurens geen portret van haar, maar krijgt hij de zware taak Romee's make-up te verzorgen. En dat verloopt niet geheel vlekkeloos.

De vriend van Romee Strijd doet haar make-up

In de video zien we dat Laurens niet al te enthousiast reageert als hij Romee's make-up moet verzorgen. 'Je hebt geen make-up nodig,' probeert hij nog (awww), maar hij komt er niet onderuit. Gelukkig gaat het om een dagelijkse (lees: naturel) make-up look en hoeft hij geen moeilijke feestlook te creëren. Laurens begint met foundation (want 'dat is de basis waarmee je begint'), die hij als een echte beautyvlogger aan de camera laat zien. Daarna gaat hij aan de haal met Romee's concealer (inclusief beautyblender), Charlotte Tilbury-lipliner en mascara van Shiseido. De wimperkruller, sculpting palet en highlighter volgen om vervolgens af te sluiten met een setting spray. Ta-da, Romee is klaar om naar buiten te gaan – in de ogen van Laurens dan.

En?

Het resultaat moet natuurlijk even geëvalueerd worden. Hoewel Laurens er geen compleet potje van gemaakt heeft, zijn er nog een aantal verbeterpunten voor zijn make-up skills. Zo krijgt hij een les van Romee, die sinds kort beauty tutorials maakt, over het aanbrengen van highlighter en bronzer, die hij nogal door elkaar heeft gehaald. Ook is het model niet helemaal tevreden over de lipliner, die dan ook behoorlijk heftig is aangezet en daardoor echte '90s vibes afgeeft. Tot slot wordt Laurens op het hart gedrukt nooit, maar dan ook nóóit een wimperkruller te gebruiken na het aanbrengen van mascara (want dat staat gelijk aan een doodzonde). Toch handig om te weten.

Hoewel Laurens bewijst geen geboren make-up artist te zijn, laten hij en Romee wel zien dat ze nog altijd een ontzettend leuk koppel vormen. Benieuwd naar hun toekomstplannen? Dat vertellen de twee in deze video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd