Dit is hét beautyproduct waar de Scandinavische vrouw haar gave huid aan te danken heeft

Onze Noorderburen zweren bij dit collageenproduct, en dit is waarom

oslo skin lab the solution
Oslo Skin Lab

Gracieus ouder worden, we willen het allemaal. Hoe aardig het lukt verklapt onze huid. Slimme beautyproducten helpen een handje, maar er zijn er zóveel dat een goede keuze maken je bijkans denkrimpels oplevert. De een predikt het belang van hyaluronzuur, de ander dat van vitamine A en weer een ander vindt in collageenboosters de oplossing.

The Solution

Hoe vaak horen we het niet: een mooie huid komt van bínnenuit. Smeren is geen overbodige luxe (zonder SPF dus nooit de deur uit), maar wat je binnenkrijgt is minstens zo belangrijk. Enter het Noorse huidverzorgingsmerk Oslo Skin Lab en hun The Solution, een collageen supplement in poedervorm waar alle Scandi-beauties bij zweren. En dat mag jij als Vogue-lezeres uitproberen. Voor we verdergaan met uitleggen waarom The Solution ook écht een solution is, eerst een resumé over wat collageen ook alweer was en waarom je er maar beter voldoende van hebt.

 • Collageen is een belangrijk structuureiwit in je lichaam
 • Het is onderdeel van het bindweefsel en zorgt voor stevigheid en elasticiteit
 • Collageen wordt in de huid aangemaakt, onder andere, maar hoe ouder je wordt hoe minder dat gebeurt
 • Vanaf je 25ste begint collageen al aan z’n aftocht
 • Hoe minder collageen, hoe slapper de huid (met als gevolg meer kans op rimpels)
 • Draai je dit om, dan geldt: hoe meer collageen, hoe steviger en elastischer de huid, hoe minder rimpels

  En met die laatste formule zijn wetenschappers al een tijdje zoet, want hoe behoud je collageen nou precies? Met andere woorden: hoe kun je het proces van huidveroudering niet alleen vertragen, maar ook - tot op zekere hoogte - terugdraaien.

  Oslo Skin Lab werkt alleen met grondstoffen waarnaar zulke onderzoeken zijn gedaan en weet inmiddels van de hoed en de rand. De kennis gebruiken ze voor high performance producten als The Solution, een razendpopulair product dat al meerdere beautyprijzen in de wacht sleepte.

  The Solution van Oslo Skin Lab is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

  Waarom The Solution van Oslo Skin Lab ook echt een solution is? Omdat het een collageensupplement in poedervorm is, werk je gemakkelijk en effectief aan je schoonheid van binnenuit. Het poeder is 100% bioactief gehydrolyseerd collageen – collageen dat is opgedeeld in peptiden die klein genoeg zijn om door je bloed te worden opgenomen. Bij Oslo Skin Lab wordt alleen met grondstoffen gewerkt waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is en waarover gepubliceerd is in medische databases. Ook handig, de exacte werkzame dosis is afgemeten in elke sachet, waardoor je nooit te veel of te weinig binnen krijgt.

  De resultaten en reviews liegen er niet om. De onderzoeken laten zien dat acht weken The Solution resulteert in een elastischere huid met minder zichtbare rimpels. Om heel precies te zijn neemt de rimpeldiepte met gemiddeld 20,1 % af. Gebruik je het langer dan zullen die resultaten verder verbeteren. Ook wat betreft de zichtbaarheid van cellulite toont onderzoek aan dat het collageensupplement de boel gladder strijkt.

  Nog meer goed nieuws? Welja. The Solution verbetert niet alleen het oppervlakte van de huid, het weet ook de ontwikkeling van nieuwe rimpels succesvol te vertragen. En, let op, het werkt niet alleen op de huid van je gezicht. Omdat je het product inneemt, werkt het op het hele lichaam. Ook de huid op hals, knieën, handen en benen komen aan de beurt. Een huidverzorgingsproduct voor je hele lichaam, kortom.

  Hoe werkt het?

  Wat je doet is reuzesimpel: je voegt elke dag een sachet van 2,5 gram toe aan een glas water, je ontbijt, een salade, kop soep, anything goes. Geen zorgen, The Solution heeft geen toegevoegde geur of smaak en bevat geen rare vulmiddelen. Je kunt ervoor kiezen losse verpakkingen te bestellen, of juist te kiezen voor de handige memberservice waarbij je elke vier weken 28 sachets thuisgestuurd krijgt. Bijkomend voordeel: wie member is krijgt altijd 30% korting. De memberservice kun je op elk gewenst moment van de dag opzeggen. No strings attached.

  Exclusieve korting voor Vogue-lezers!

  Zelf proberen? Omdat we iedereen de allerbeste versie van hun ouder wordende huid gunnen, krijg je nu via Vogue 50% korting met code VOGUE50 op je eerste aankoop bij het afsluiten van een lidmaatschap. Lees: voor slechts €28,45 heb je 28 sachets in huis en kan het feest beginnen.

  Bestel hier

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Meer van Beauty & Health