Met deze kledingstomer hul je jezelf binnen no-time in de perfecte outfit

Zeg maar dag tegen die vervelende kreukels in je kleding.

philips kledingstomer
Kiet Anh Duong / Witman Kleipool

Dit artikel is in samenwerking met Philips tot stand gekomen.

De strijkplank is waarschijnlijk een van de meest gehate huishoudapparaten. Hij staat altijd in de weg en is een doorn in het oog. Was er maar een kleinere, mooiere, makkelijkere manier om af te komen van de kreukels in je favoriete blouse... Of wacht, die is er, want met de nieuwe kledingstomer van Philips is het klusje zo geklaard.

De perfecte kledingstomer

De Steam & Go kledingstomer van Philips is een ware zegen voor iedereen die niet graag de strijkplank uit de kast trekt. De handige kledingstomer is niet alleen heerlijk klein en dus makkelijk op te bergen of mee te nemen, maar verwijdert ook binnen enkele minuten de kreukels uit die feestelijke jurk die je graag aandoet tijdens de kerstdagen. Zo hou je meer tijd over om te focussen op de rest van je kerstoutfit en maak je je niet druk over of je het strijkijzer wel hebt uitgedaan...

Duurzaam

Met de compacte steamer van Philips kun je je kleding gemakkelijk opfrissen. Door gebruik te maken van de stomer geef je een kledingstuk op dag twee een frisse look, en draag je die prachtige jurk met ruches of je funky party pants met alle gemak nog een keer naar de volgende bescheiden afspraak met familie of vrienden. Zo bespaar je een wasbeurt, vooral handig voor delicate stoffen die je niet vaak wil wassen.

Mooi cadeau

Voor minder dan honderd euro heb je al een fijne kledingstomer die je het leven een stuk makkelijker kan maken. En zeg nou zelf, wie wil dát niet? Voeg deze kledingstomer dus snel toe aan je verlanglijstje voor de kerst, en wie weet vind je de handige Steam & Go kledingstomer van Philips onder de kerstboom. Thank you Santa!

philips kledingstomer
Kumi: Jas Balenciaga via de Bijenkorf, oorhangers Pearl Octopuss.y. Trish: Gehele look privébezit. David: Overhemd privébezit. Sofie: Jurk (op hanger) Stine Goya, jasje Filippa K.
Kiet Anh Duong / Witman Kleipool

philips kledingstomer
Jas Balenciaga via de Bijenkorf, blouse Arket, ring Pomellato via Schaap en Citroen.
Kiet Anh Duong / Witman Kleipool

philips kledingstomer
Blouse Balenciaga, broek Rotate, sandalen Saint Laurent, alles via de Bijenkorf, collier, ring, beide Pearl Octopuss.y.
Kiet Anh Duong / Witman Kleipool

philips kledingstomer
Blouse (aan hanger) Balenciaga via de Bijenkorf. Sofie: Blouse Arket, broek Closed, ring Pomellato via Schaap en Citroen, hoops Schaap en Citroen.
Kiet Anh Duong / Witman Kleipool

Credits
Fotografie:
Kiet Anh Duong / Witman Kleipool, Styling: Sofie van der Velden, Hair & make’up: David Koppelaar met Chanel producten / House of Orange, Manicure: Daniel Smedeman voor Peacci en Colortone / House of Orange, Model: Kumi Hack / The Movement Models, Fotografie assistent: Steven de Kok, Styling assistent: Trish Beghin en productie door Ester van Vreden.

Shop de handheld steamer van Philips

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Beauty & Health