Alles over het '5 Days of Vogue Beauty'-event waar jij bij wil zijn

Van het zien van jouw beauty-idolen tot het volgen van masterclasses van experts, dit Vogue beauty-event wil je meemaken.

model op set
Ferry van der Nat

Van 12 t/m 16 april organiseert Vogue Nederland voor de allereerste keer 5 Days of Vogue Beauty. Gedurende dit virtuele event krijg je een exclusieve kijk in de wereld van beauty. Tijdens verschillende masterclasses en workshops maak je kennis met alle aspecten rondom beauty, met Vogue-redacteuren en een groot aantal internationale experts, die vertellen over onderwerpen als skincare, haar, make-up, inner beauty en body positivity. Elke dag staat in het teken van één thema.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ontdek het volledige programma per dag hier

Koop hier je ticket voor 5 Days of Vogue Beauty*

*bestel je ticket op tijd: 2 dagen voor je uitgekozen 5 Days of Vogue Beauty-dag
*5 Days of Vogue Beauty-tickets voor de hele week kunnen t/m zaterdag 10 april tot 23:59 gekocht worden

De eerste namen zijn bekend

Altijd al staan springen om de geheimen achter Miranda Kerrs glowy skin te ontdekken? Wil je al sinds jaar en dag weten hoe je succesvol een beautymerk start à la Negin Mirsalehi? Dan heb je geluk, want zowel Miranda als Negin zijn onderdeel van het programma. Daarnaast vertellen modellen Danielle van Grondelle, Rose Betram en Julia Bergshoeff alles over self love en vraagt Vogue's Stephanie Afrifa andere beauty-iconen de kleren van het lijf. En dat is nog maar het begin. Houd deze pagina in de gaten voor de volledige line-up en bedenk vast aan welke beroemdheid jij live je al je burning questions gaat stellen. To be continued.

Estée Lauder

Een van de merken die in de spotlight staat tijdens het exclusieve event is Estée Lauder. Het is niet voor niets al 75 jaar hét label voor alles met betrekking tot een mooie huid; dit merk weet echt álles over skincare. Tijdens het beauty-event laat de Estée Lauder skincare-expert in een masterclass het belang van goede huidverzorging zien. Er staan veel paradepaardjes in Estée's stal, maar dé trots is het welbekende Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, de katalysator van een revolutie in de beautyindustrie. Het was naast het allereerste huidverzorgingsproduct dat hyaluronzuur bevatte, ook het eerste product dat speciaal ontwikkeld werd om je huid ’s nachts te laten herstellen. Niet lang na de lancering werd het dan ook een hit en inmiddels is het al decennialang geliefd bij vrouwen over de hele wereld.

Dior make-up

Tijdens 5 Days of Vogue Beauty krijg je ook de kans om je onder te dompelen in de wereld van Dior make-up. Daarbij zal Rouge Dior aan bod komen: de lipstick die Christian Dior in 1953 introduceerde en inmiddels is uitgegroeid tot een van de beroemdste lipsticks ter wereld. De 75 kleuren tellende collectie bevat opvallend veel roodtinten, want volgens Christian Dior was rood ‘de kleur van het leven.’ Bovendien bevat de nieuwe Rouge Dior natuurlijke bloemenextracten die niet alleen de kleur versterken maar ook je lippen verzorgen. Je hoort er in ieder geval alles over tijdens Vogue's beauty event. En nog veel meer.

Koop hier je ticket voor 5 Days of Vogue Beauty*

*bestel je ticket op tijd: 2 dagen voor je uitgekozen 5 Days of Vogue Beauty-dag
*5 Days of Vogue Beauty-tickets voor de hele week kunnen t/m zaterdag 10 april tot 23:59 gekocht worden

Het Grote Beauty Issue van Vogue Nederland ligt nu in de winkels en is nu hier beschikbaar zonder verzendkosten.

Shop Vogue's Beauty Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder