Met deze tips van topmodel Miranda Kerr slaat 'glowy' voortaan de klok

Want wie wil er nou niet een stralende huid à la Miranda Kerr? Precies. En daarom legt het model precíes uit hoe ze dat bereikt.

miranda kerr glow
Rich FuryGetty Images

Er zijn weinig vrouwen met zó'n mooie effen huid als Miranda Kerr. En hoewel het topmodel al drie keer is bevallen en een leeftijd heeft van 37 jaar, zou ze met haar huid makkelijk door kunnen voor de helft van haar leeftijd. In een video legt de Australische schone Vogue uit wat haar skincare routine inhoudt. Want een consistente routine is key om je huid mooi te houden, volgens Miranda.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Miranda's KORA organics

Miranda Kerr, vooral bekend als Victoria's Secret-model en wellicht als de ex van Orlando Bloom (nu is ze inmiddels drie jaar getrouwd met de Amerikaanse Evan Spiegel), heeft ook haar eigen skincare-lijn opgebouwd. KORA organics staat voor een gezonde huid en bestaat dan ook uit organic veganistische producten. En dat doet huid goed als we Miranda's huid mogen geloven. Miranda gebruikt haar eigen producten namelijk ook erg graag.

Miranda's skincare-routine

In een video voor Vogue legt – de toentertijd hoogzwangere – Miranda Kerr stap voor stap uit wat zij voor haar huid doet. En hoewel het gezegde luidt dat schoonheid van binnenuit komt, is Miranda's skincare routine toch best relevant, gezien de permanente glow van de huid van het topmodel. Haar routine begint met een vitamine C serum (die ze overigens ook in haar nek smeert), waarna ze verschillende producten in haar huid masseert met een rozenkwarts-steen. Dat zou je hoofd minder gezwollen eruit doen laten zien en de bloedcirculatie stimuleren.

De make-up geheimen

Miranda begint haar make-up routine met drie verschillende concealers. Deze brengt ze aan op de plekken waar haar huid wat roder uitslaat: rondom haar neus en ogen. Daarna brengt ze (voor een 'flushed look') blush aan op haar wangen. En dan komt het: die brengt ze ook aan op haar oogleden, zodat haar ogen beter uitkomen. Daarna brengt ze wat Charlotte Tilbury-poeder aan in de T-zone, een natuurlijke lippenbalsem (met hyaluronzuur!) op de lippen en een cream highlighter van KORA organics op haar jukbeenderen, onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken. En that's it.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

5 Days of Vogue Beauty

Tijdens het online evenement 5 Days of Vogue Beauty leer je alles over make-up, haar- en huidverzorging en self care. Bekende namen en beauty-guru's gaan met elkaar in gesprek, geven masterclasses en delen hun ultieme beauty hacks.

Koop hier tickets voor 5 Days of Vogue Beauty


Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health