Calvin Klein en Raf Simons lanceren een nieuw parfum, genaamd Women

Calvin Klein introduceerde voor het laatst een parfum in 2005.

Face, Hair, Eyebrow, Nose, Forehead, Facial expression, Lip, Cheek, Head, Chin,
Calvin Klein

Vorige week liet Calvin Klein weten de jeans-collectie van het modehuis nieuw leven in te blazen. Nu kondigen Calvin Klein en ontwerper Raf Simons de komst van een nieuw parfum aan. Het is voor het eerst in dertien jaar dat het modehuis een geheel nieuwe geur lanceert.

Women

In 2017 toonde Raf Simons zijn eerste collectie voor Calvin Klein tijdens Fashion Week. De creative director heeft een aantal succesvolle veranderingen doorgevoerd bij het modehuis, zoals een nieuw logo. Ook is hij het brein achter de laatste campagne van het modehuis, waarin onder andere de familie Kardashian en Gerber te zien zijn. Vandaag maakt Simons bekend een nieuwe parfum voor het modehuis te lanceren, genaamd ‘Women’. Calvin Klein introduceerde voor het laatst een parfum in 2005. Na dertien jaar is het tijd voor iets nieuws, moet Simons gedacht hebben. In de campagne zijn onder andere actrice Lupita Nyong’o en Saoirse Ronan te zien. ‘Toen ik aangesteld werd heb ik direct naar de parfums in de collectie gekeken, omdat ze veel vertellen over het erfgoed van Calvin Klein. Het was duidelijk dat we een nieuwe parfum moesten ontwikkelen, om een nieuw hoofdstuk van het verhaal te beginnen,’ aldus Simons.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health