Meghan Markle's gezicht zet nieuwe trend in plastische chirurgie kringen

Meerdere vrouwen zouden hebben gevraagd naar een neus zoals die van Meghan Markle.

meghan-markle-beauty-gezicht-plastische-chirurgie-trend
Getty Images

Dat Meghan Markle zich ontpopt tot mode-icoon is inmiddels bekend. Zo was de witte jas die zij droeg tijdens het officiële fotomoment na de aankondiging van de verloving vrijwel direct uitverkocht. Maar dat zij een influencer zou zijn voor plastische chirurgie zou je misschien niet zo één twee drie denken. Zo zouden al meerdere vrouwen hebben gevraagd naar een neus precies zoals die van Meghan.

Onrealistisch

Een New Yorkse plastische chirurgie expert, Dr. David Cangello, vertelt in gesprek met InStyle dat hij een toenamen van patiënten met de vraag naar rinoplastische ingreep, ofwel een ‘nose job’, heeft opgemerkt. Zo zouden meerdere vrouwen aan hem hebben gevraagd om een 'Meghan Markle neus'. Maar de arts vertelt dat het moeilijk is om precies haar neus na te maken; elk mens heeft namelijk een andere neus om een reden. Zo zou de verkeerde neus bijvoorbeeld niet mooi zijn bij de proporties van je gezicht of zelfs je ademhaling kunnen belemmeren. Voorlopig kunnen we ervan uitgaan dat enkel en alleen de kleding die de toekomstige Britse royal draagt zal uitverkopen, en dat die neus vooral de hare blijft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle