Chanel opent tijdelijke boutique op het strand in Knokke

In de Belgische kuststad Knokke opent een pop-up boutique aan het strand.

Chanel-opent-boutique-knokke
Chanel

Ben je in de Belgische kuststad Knokke druk bezig met het aftikken van onze gloednieuwe lijst met hotspots? Vergeet dan zeker deze niet mee te nemen. Modehuis Chanel opent een tijdelijke boutique op de Zeedijk, aan het strand in Knokke. What to expect? Geen haute couture in de rekken, wel een luxueuze pop-up die de beautylijn van het merk in de kijker zet.

Oui merci!

De tijdelijke shop Les Beiges à la Plage laat je kennismaken met de make-upcollectie Les Beiges van Chanel maar ook de drie laatste creaties van parfumeur Olivier Polge die nog maar net gelanceerd zijn; Les Eaux de Chanel; Paris Deauville, Paris Venise en Paris Biarritz. Heb je even genoeg van de hitte op het strand? Neem een korte break en laat je verwennen in de make-up- en nailbar, of ga even langs de interactieve photobooth voor een cool Chanel-shot.

Waar: One Carlton, Zeedijk 749, Knokke-Heist.

Wanneer: Van 30 juli tot en met 19 augustus van 11u tot 19u. Op 15 augustus blijft de pop-up langer open tot 22u.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health