Cult beautylabel Le Labo komt met geur speciaal voor Amsterdam

Le Labo heeft een nieuwe geur ontwikkeld waarmee je 'ruikt naar Amsterdam'.

le-labo-geur-amsterdam
Le Labo

Cult beautylabel Le Labo komt met elf nieuwe 'City Exclusive' parfums die allemaal zijn gebaseerd op een wereldstad, en alleen in die stad te verkrijgen zijn. Zo is er ook een geur ontwikkeld speciaal voor Amsterdam, die de naam Mousse de Chene 30 gekregen heeft. Een parfum waarmee je 'naar Amsterdam ruikt', en dan bedoelen we niet de beroemde geur van de binnenstad.

Amsterdamse geur

De hoofdtonen van Mousse de Chene 30 zijn mos en patchouli, gecombineerd met synthetische geurnoten als crystal moss en clearwood. Om de geur wat spannender te maken zijn kaneel, het zogenaamde pimento bay en roze peper toegevoegd. Op die manier ontstaat een verrassende en intense geur die volgens Le Labo 'zowel traditioneel als progressief is, net als de stad Amsterdam'. Mousse de Chene 30 is beschikbaar als eau de parfum en parfumolie, maar komt ook in travel size en in de vorm van een lipbalm. De geur is van 1 tot 30 september te koop bij Skins, het enige verkooppunt voor Le Labo in Amsterdam. Daarnaast is het parfum gedurende die periode ook online verkrijgbaar.

De ’Amsterdamse geur’ Mousse de Chene 30 van Le Labo.
Le Labo

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health