De feestelijke opening van de nieuwe Rob Peetoom-salon in New York

Deze mensen maakten de grand opening van de Peetoom-salon in New York tot een groot feest.

opening-rob-peetoom-salon-new-york
Rob Peetoom

Op dinsdag 16 oktober was New York weer een beetje Amsterdam, toen na maanden van hard werken de Rob Peetoom-salon openging in Williamsburg. Vogue was erbij toen het feest losbarstte.

Williamsburg it is

Een vrolijke mix van modellen, influencers, journalisten, collega’s, vrienden en bekenden van de familie Peetoom verzamelden om half acht stipt in het grote pand aan 101N 10th Street in Williamsburg, Brooklyn. De Rob Peetoom-crew had nog tot de laatste minuten voor de grand opening van de salon keihard gewerkt aan het prachtige nieuwe decor van de voormalige sodafabriek in Williamsburg, pal om de hoek van het kersverse Hoxton hotel. Williamsburg is duidelijk de nieuwe place to go in New York, met een mooier uitzicht op de skyline van Manhattan dan waar ook. Met de East Ferry of metrolijn L ben je in een mum van tijd in deze hippe buurt waar de ene na de andere flagship store opengaat, o.a. van Scotch & Soda, Credo, Rituals, Le Labo en Apple.

De Rob Peetoom-salon in Williamsburg, Brooklyn.
Rob Peetoom

Girlbosses

Rochelle Peetoom en haar zusje Savana, de Nederlandse girlbosses die we al eens eerder spraken, hebben net zoveel uren in de dag als Beyoncé lijkt te hebben. Zij werkten al maanden gestaag aan dit nieuwe project, niet eerder vertoond door een Nederlandse kappersketen. Ik zag ze de dag voor de opening nog zelf sjouwen in het enorme pand, waar ze de afgelopen maanden tijdens de verbouwing de regie hadden. En terwijl de Hoxton de dagen voor de opening volstroomde met genodigden - de lobby werd een heuse ‘Peetoom Place’ - waaronder Sanne Vloet, Anna Nooshin, Lieke en Jetteke van Lexmond en Marlous van Zee, moesten ze zelf nog razendsnel hun haar laten doen voor het lint kon worden doorgeknipt.

Rob Peetoom met zijn dochters Rochelle en Savana Peetoom.
Rob Peetoom

Bont gezelschap

Een bont gezelschap riep ‘oh en ah’ bij het zien van de nieuwe salon, waarvan de ramen tot dan toe goed afgeplakt waren geweest. Het interieur van Ruud van Oosterhout (het decoratieve brein achter alle Peetoom-salons) heeft, anders dan de zwart-wit salons in Nederland en Bali, een zweem van kleur zoals diffused roze, waaraan te zien is dat de zusjes Peetoom inspraak hadden in de look and feel. De zaak was groot genoeg voor een complete Brass Band die rond acht uur full swing inzette. De salon in New York is dan ook meer dan een haarsalon, want tevens spa, cocktailbar en lounge. Er wordt gewerkt met het ‘groene’ merk Davines, voor facials staat er Biologique Recherche en de make-up is van Ilia. Allemaal merken die de zusjes zelf ook graag gebruiken.

De producten in de nieuwe salon van Rob Peetoom in New York.
Rob Peetoom

Afterparty in Brooklyn Bowl

Rob Peetoom himself was al dagen de perfecte gastheer en ontving samen met zijn vrouw Carmen gasten uit binnen- en buitenland. Op de gastenlijst van de opening zelf stonden ook Cheyenne Tozzi, Chelsey Weimar, Jordan Barret, Giaro Giarattana, Sonny Groo, Claire Rose, Jessie Jazz en de Nederlandse modefotograaf Roger Neve. Nadat de bubbels flink gevloeid hadden, vertrok het hele gezelschap voor de afterparty naar Brooklyn Bowl iets verderop, waar het feest goed losbarstte. Romy Monteiro kreeg iedereen op de dansvloer, en de bitterballen bij het bowlen waren bijna net zo goed als in Nederland.

De komende tijd staat Williamsburg helemaal in het teken van de nieuwe Peetoom-salon en maakt ook de Amerikaanse pers kennis met de ondernemende Nederlanders. Ga vooral langs als je in New York bent. Een afspraak maak je heel gemakkelijk via de website van Rob Peetoom.

Volg de Peetoom zusjes en salon op Instagram:
@robpeetoomNYC

@rochellepeetoom

@savanapeetoom

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health