Meghan Markle zweert bij dit wimperserum en wij deden de test

Het geniale serum dat je wimpers een boost geeft? De hertogin van Sussex is fan.

Hair, Clothing, Hairstyle, Lip, Beauty, Hat, Black hair, Cap, Headgear, Fashion accessory,
Getty Images

Al kan Meghan Markle rekenen op haar duidelijk aanwezige pregnancy glow, de hertogin van Sussex heeft zo ook haar truken in haar dagelijkse make-uproutine. Zo heeft ze naast haar natuurlijke sproetjes, mooie witte tanden en een glanzende haardos ook volle, stevige wimpers en dat komt mede door dít product.

Geniale boost

In een interview met Allure magazine verklapt ze het geheim achter haar mooie wimpers. 'Ik gebruik Revitalash op mijn wimpers en ik zweer dat ze nog nooit zo lang en vol zijn geweest.' Het product is een vloeibare formule die de wimpers versterkt en het beschermt tegen breuken en broosheid. Het bekende wimperserum Revitalash Advanced van Revitalash Cosmetics is het populairste wimperserum van het moment en wij konden niet anders dan het serum zelf uit te testen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Getest en goedgekeurd

Al wordt er aangegeven dat het optimale resultaat pas na twaalf weken bereikt wordt, als je heel consistent bent in het aanbrengen van het product zie je al na twee weken een verschil. Het wimperserum breng je 's avonds aan nadat je je make-up verwijderd hebt op schone, droge wimpers. Ik heb de afgelopen vijf weken de wimperconditioner dagelijks aangebracht bij de aanzet van mijn bovenste wimpers (mijn onderste wimpers zijn al lang genoeg, dus die hebben geen boost nodig). De zachte emulsie ruikt of kleeft gelukkig niet. Het enige dat wat tricky is, is er dagelijks aan denken. Ik heb zelfs de eerste week een reminder op mijn mobiel ingesteld. Maar go for it, het resultaat mag er zeker wezen. Mijn wimpers krullen als nooit tevoren (dit lijkt wel een reclame slogan), zijn dikker én ze komen zelfs tegen mijn huid aan. Een beautyproduct ideaal voor iemand met korte, rechte wimpers dus. Eenmaal je het gewenste resultaat bereikt hebt, kun je het bijhouden door het serum een of twee keer per week aan te brengen. Voor wie ook vollere wenkbrauwen wil, is er goed nieuws; ze hebben nu ook de Revitabrow.

Revitalash

Meghan's favoriete mascara

En ook doet Meghan haar boekje open over haar favoriete mascara tegen make-up artist Lydia Sellers waarmee ze samenwerkte voor de hitserie Suits. Zo vertelt Sellers aan HELLO! over de mascara die Markle haar destijds aanraadde: 'Meghan heeft me geïntroduceerd aan de Lash Sensational Luscious Mascara van Maybelline. Ik houd het nu te allen tijde in voorraad dankzij haar! Deze mascara helpt echt om je wimpers te versterken en de hele look te polijsten. De formule is super hydraterend, ik hou er ook van de prijs toegankelijk is.'

Getty Images

Wij hebben de beste serums van het moment op een rijtje gezet:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle