Chanel opent een beauty pop-up store in Amsterdam voor de feestdagen

Neem een kijkje in de pop-up winkel van Chanel.

Chanel pop-up winkel in Amsterdam voor Kerst
Chanel, Bart van Vlijmen

Chanel heeft vandaag speciaal voor de feestdagen een beauty pop-up winkel geopend in Amsterdam, ter viering van de limited edition Chanel's N°5 in het vuurrood.

Compleet kersthema

De speciale Fragrance & Beauty Ephemeral Boutique zoals de winkel heet, ligt in de Negen Straatjes in de hoofdstad. Wat kun je verwachten? Dompel je onder in de wereld van Chanel in compleet kerstthema, met naast de iconische Chanel N°5 in alle vormen en maten en de limited edition in het rood, ook de nieuwste make-up collecties en de make-up klassiekers van het Franse modehuis.

Chanel, Bart van Vlijmen

In de vitrine vind je een gigantische N°5 Red Fragrance en in de winkel Chanel-kerstbomen, enorme Chanel beelden en een bibliotheek (onder meer hierover).

Chanel, Bart van Vlijmen

In de winkel kun je uiteraard make-up en huid-advies krijgen van de Chanel experts en zullen al je cadeaus worden ingepakt volgens Chanels 'Art of Wrapping', Chanel's unieke manier van cadeaus verpakken. En vergeet ook zeker niet even te ontspannen in de heuse Chanel bibliotheek, waar je je even in Gabrielle Chanel's universum waant.

Chanel, Bart van Vlijmen

Chanel's Fragrance & Beauty Ephemeral Boutique vind je aan de Runstraat 22 in Amsterdam en is vanaf vandaag geopend tot en met 6 januari 2019, van maandag tot en met donderdag van 12:00u s'middags tot 19:00u en op zaterdag van 10:00u tot 18:00u.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst