Laat je compleet in de watten leggen tijdens Vogue Beauty Night met Rituals

Wees er snel bij want er zijn slechts 50 kaarten beschikbaar!

vogue beauty night in samenwerking met rituals
Francois DurandGetty Images

Op 30 maart organiseert Vogue in samenwerking met Rituals een exclusieve Beauty Night. Op deze unieke avond maak je kennis met The Ritual of Namasté, een heerlijke lijn, waarbij alles draait om respect voor de natuur en jouw huid. Want om te zorgen dat je huid gaat stralen, dien je die te verzorgen met het beste wat de natuur te bieden heeft. Zo halen de belang - rijkste ingrediënten in deze lijn, holy lotus en saffraan – uiteraard op verantwoorde wijze verkregen – je natuurlijke schoonheid naar boven.

vogue beauty night in samenwerking met rituals
Kris ConnorGetty Images

Wat houdt de workshop in?

De workshop begint met een unieke masterclass, door skincare-expert Abigail James. Zij vertelt alles over The Ritual of Namasté, over skincare en technieken om je Rituals-producten op de beste manier aan te brengen. Rituals-experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over skincareroutines en beautyproducten, en ze leggen je haarfijn uit hoe je de producten het best kunt aanbrengen. Aan het eind van de workshop krijg je – terwijl je geniet van de lekkerste drinks en bites – een persoonlijke huidanalyse en een make-up touch-up. Na afloop proosten we met champagne en je gaat naar huis met een goedgevulde Rituals-goodiebag.

Koop hier je tickets voor Vogue Beauty Night x Rituals


Waar

Vaudeville Theater, Singel 512, Amsterdam

Wanneer

Zaterdag 30 maart 2019

Tijd

Ochtendsessie: 10.30 – 13.00 uur of Middagsessie: 14.30 – 17.00 uur

Goodiebag

Met maar liefst 9 Rituals-producten t.w.v. € 190

Kosten

€ 49 per sessie (ochtend of middag). Per sessie zijn er 25 kaarten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health