Leer tijdens Vogue Beauty Night met Sisley alles over de beste skincareroutine

Vogue organiseert op 18 april de Sisley-beautyworkshop 'Youth Has No Age' in Amsterdam. Wees er snel bij want er zijn slechts 50 kaarten beschikbaar.

Hair, Face, White, Hairstyle, Blue, Eyebrow, Beauty, Blond, Head, Lip,
Getty Images

Op donderdag 18 april organiseert Vogue in samenwerking met het Franse skincaremerk Sisley een exclusieve beautyworkshop. Leer alles over de beste skincareroutine van Sisley om je huid jong, verzorgd en beschermd te houden tegen alle soorten vervuiling. Ben jij erbij? Dan ga je na afloop naar huis met een Sisley-goodiebag ter waarde van € 300!

Product, Beauty, Eye, Pen, Material property, Cosmetics, Office supplies,
Sisley


De workshop staat in het teken van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging, in het bijzonder een product dat Sisley ontwikkelde om digitale vervuiling van het blauwe licht tegen te gaan. Geeft jouw smartphone weer een waarschuwing dat je langer naar je scherm hebt zitten kijken en gaat je laptop thuis meteen weer open? Zo makkelijk is het niet om je huid een beetje goed te verzorgen als er honderd andere dingen zijn die ook nog moeten. Of je nu te korte nachten hebt, een drukke baan, veel uitgaat of voortdurend online bent – Sisley Youth is de ideale partner voor wie een levenstempo heeft van 100 km/uur.

Blijf stralen

Sisley’s nieuwste innovatie beschermt de huid namelijk tegen vervuilende deeltjes en de overmatige blootstelling aan blauw licht. Overmatige blootstelling daaraan versnelt de huidveroudering; dit type licht dringt namelijk dieper in alle huidlagen door dan uv-straling en daardoor droogt de huid sneller uit.De speciale formule van Sisley Youth bevat biologische extracten van boekweit-zaad, ginkgo bilobablad, erwten en vitamine E, die beschermen tegen vrije radicalen en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterken. In no time ziet je huid er stralender uit en is ze zichtbaar beter gehydrateerd.

Hair, Hairstyle, Face, Ear, Beauty, Chin, Fashion, Organ, Forehead, Neck,
Getty Images

De workshop begint met een Vogue-talk van huidexpert Karen van Ede. Zij zal alles vertellen over huidverzorging en hoe je het best voor je huid zorgt in een druk bestaan. De beautyconsultants van Sisley geven je daarna persoonlijk advies voor de beste skincareroutine en beantwoorden al je vragen. Na de workshop weet je exact wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je huid er op haar best uitziet, ongeacht de omstandigheden. Na de perfecte basis krijg je een make-up touch-up van Sisley’s make-up artist Randall, terwijl je geniet van goede champagne en heerlijke bites. Last but not least: na afloop ga je naar huis met een Sisley-goodiebag ter waarde van € 300!

Wanneer
Donderdag 18 april 2019

Waar
Studio Automat, Tweede Jan Steenstraat 80 ,1074 CP Amsterdam

Tijdstip
Middagsessie van 15.30 tot 18.00 uur of avondsessie van 19.00 tot 20.30 uur

Goodiebag
met exclusieve Sisley-producten ter waarde van € 300!

Kosten
€ 99 per sessie (middag of avond). Per sessie zijn 25 kaarten beschikbaar

Meld je nu aan via deze link.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health