Kendall Jenner lanceert nieuw beauty bedrijf

Het topmodel komt met een nieuw beautyproduct dat zich focust op mondhygiëne.

Kendall Jenner is met haar carrière druk bezig haar eigen weg te timmeren in de modellenwereld. Nu kan het topmodel iets nieuws toevoegen aan haar CV. Na het opstarten van haar lijn met zus Kylie, treedt Kendall in de voetsporen van haar jongere zusje en lanceert haar eigen beautymerk.

Moon

Kendalls nieuwe beautylijn richt zich niet op de schoonheidsindustrie in de vorm van cosmetica, de Kardashian telg focust zich met haar nieuwe bedrijf op de gezondheids- en wellness sector. Kendall lanceert het bedrijf samen met oprichter Shaun Neff dat de naam Moon draagt en richt zich op tandheelkundige zorg en mondhygiëne. Zo omvat de beautylijn producten als een tandenbleek-pen, verzorgende tandpasta's, zwarte matte tandenborstels en twee flos items. Alle producten zitten tussen een prijs van ongeveer 6 tot 17 euro. Daarbij zijn alle producten op een stijlvolle en minimalistische wijze vormgegeven. Zo zegt Kendall: 'Het zijn goede producten die ook nog eens mooi in je badkamerkastje staan.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Natuurlijke ingrediënten

In de promotievideo van het nieuwe bedrijf vertelt Kendall verder: 'Ik wist vroeger niet hoe ik moest glimlachen. Dat is een fun fact. Het was echt cool om deel uit te maken van het ontwikkelingsproces van Moon, het is echt gebaseerd op orale schoonheid.' Het nieuwe merk is tevens transparant over de gebruikte ingrediënten die vooral voortkomen uit natuurlijke bronnen. Zo bevat de formule voor het tanden bleken lavendelolie, aardbei-extract en kamperfoeliebloem-extract. De tandpasta bevat ingrediënten als tea tree olie, camu camu, groene thee en cranberry-extract.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health