Emily Ratajkowski gaat voor compleet nieuwe look met fris, kort kapsel

Is de "dramatic bob" de nieuwste haartrend?

Emily Ratajkowski nieuw kapsel
Getty Images

Zondagavond werden de jaarlijkse Tony Awards uitgereikt in de Radio City Music Hall in New York, waar bijzondere prestaties van musicalsterren, -schrijvers en -regisseurs worden gevierd. Zoals ieder jaar was de rode loper rijkelijk gevuld met bekende namen binnen Broadway en daarbuiten. Zo was ook Emily Ratajkowski van de partij. Het 28-jarige model maakte haar entree op de rode loper, en dat met een compleet nieuw kapsel.

Dramatic bob

Ratajkowski staat bekend om haar lange, kastanjebruine lokken (wie herinnert zich nog de iconische "zwiepstaart" op de catwalk bij Versace?). Voor de aankomende zomer heeft ze die ingeruild voor een korter kapsel, namelijk de zogeheten dramatic bob. Deze bob komt tot net boven de schouders en heeft een zijscheiding, maar is niet compleet zonder een heuse full-volume blow-out. Het nieuwe kapsel heeft een retro look, en doet ons denken aan het Hollywood van de jaren vijftig. Emily paste haar make-uplook aan en ging voor een smokey cat-eye met een neutrale roze lipstick. Hoewel het nog niet duidelijk is of het model daadwerkelijk haar lokken vaarwel heeft gezegd of een pruik draagt, laat Ratajkowski in ieder geval zien hoe een fris en summer proof kapsel eruit hoort te zien.

Emily is niet de enige die zich een dramatic bob annex drama cut heeft laten aanmeten. Ook model Kaia Gerber koos voor het nieuwe kapsel, zo deelde ze onlangs op haar Instagram-account.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wil je ook de schaar in je lokken zetten? Doe dan alvast wat inspiratie op in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health