L’Orèal Paris en het huis van Karl Lagerfeld lanceren make-up collectie

Wordt dit de beste beauty samenwerking van 2019?

Kar-lagerfeld-l'oreal-paris-collectie
Getty Images

Vorige week nog bracht de modewereld een ode aan de onlangs overleden designer Karl Lagerfeld. Nu is zijn merk er klaar voor om Karl's lopende projecten te finaliseren. Met op de agenda: een make-up collectie met L’Orèal Paris.

Projecten

Volgens WWD had de 85-jarige designer nog veel projecten op de planning staan, waaronder dus de make-up collectie met L'Orèal Paris. Karl hield veel van make-up. Wist je dat hij zelfs oogschaduw gebruikte om zijn designs uit te tekenen? Een eigen collectie met de Franse beautygigant kon daarom niet uitblijven.

image
L'Oréal Paris x Karl Lagerfeld

Rock-chic en elegantie

Geïnitieerd door de overleden designer zal de collectie Lagerfeld’s iconische rock-chique style belichamen met daarbij een vleugje Parijse elegantie die zowel klassiek als effortless is. Caroline Lebar, hoofd marketing en communicatie van het Karl Lagerfeld modehuis, zegt daarover: 'Voor L'Oréal Paris is inclusiviteit een belangrijke waarde: beauty for all. Karl vond het belangrijk dat een samenwerking resoneerde met zijn merk en een echte impact zou hebben op veel mensen.' Meer info over de collectie is nog niet bekend, daar zullen we moeten op wachten tot in het najaar. De lancering van de collectie zal namelijk pas plaatsvinden in september tijdens de Parijse modeweken, al krijgen we een voorproefje van de collectie wanneer deze wereldwijd wordt onthuld op 20 september.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws