De eerste beelden van Karl Lagerfelds make-up collectie met L’Orèal Paris zijn hier

Wordt dit de beste beauty samenwerking van 2019? Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is alvast één van de gezichten van de beautycampagne.

doutzen kroes l'Oréal Paris karl lagerfeld
L'Oréal Paris

Afgelopen juni bracht de modewereld nog een ode aan de onlangs overleden designer Karl Lagerfeld. Nu is zijn merk er klaar voor om Karls lopende projecten te finaliseren, dat werd een paar maanden geleden bekendgemaakt. Met op de agenda: een make-up collectie met L’Orèal Paris. En die mag je al heel snel verwachten. De eerste beelden van de collectie zijn net vrijgegeven, en die komt met een leuke video waarin grote namen als actrice Helen Mirren en topmodel Doutzen Kroes bijna een exacte kopie zijn van Karl Lagerfeld.

Lopende projecten

Volgens WWD had de 85-jarige designer nog veel projecten op de planning staan, waaronder deze make-up collectie met L'Orèal Paris. Karl hield veel van make-up. Wist je dat hij zelfs oogschaduw gebruikte om zijn designs uit te tekenen? Een eigen collectie met de Franse beautygigant kon daarom niet uitblijven.

White, Font, Text, Black-and-white, Room, Photography, Furniture, Calligraphy, Style,
L'Oréal Paris x Karl Lagerfeld

Rock-chic en elegantie

Geïnitieerd door de overleden designer zal de collectie Lagerfeld’s iconische rock-chique style belichamen met daarbij een vleugje Parijse elegantie die zowel klassiek als effortless is. Caroline Lebar, hoofd marketing en communicatie van het Karl Lagerfeld modehuis, zegt daarover: 'Voor L'Oréal Paris is inclusiviteit een belangrijke waarde: beauty for all. Karl vond het belangrijk dat een samenwerking resoneerde met zijn merk en een echte impact zou hebben op veel mensen.'

De collectie

Het gaat om vijf verschillende soorten producten, waarvan het ontwerp van de verpakkingen nog door Lagerfeld werd geschetst. Caroline Lebar over de collectie: 'Deze collectie weerspiegelt volledig hoe Karl de wereld zag en waarvan hij hield als het over make-up gaat.' Van een oogschaduwpalet met zowel neutrale als fellere kleuren, een highlighter en een scherpe eyeliner en Color Riche-lipsticks in alle tinten variërend van nude tot donker tot een extra volume mascara.

Eerste beelden

In de beautycampagne die net de wereld ingestuurd werd zijn onder andere topmodellen Doutzen Kroes en Helen Mirren te zien, volledig als Karl Lagerfeld gestyled, inclusief zijn signature witte hemd en handenvol juwelen. Ook Soo Joo Park en Française Louise Bourgoin duiken op in de video waarin ze de collectie voorstellen terwijl ze Karls meest iconische one liners quoten.

De lancering van de collectie zal pas plaatsvinden in september tijdens de Parijse modeweken, al krijgen we nu al een voorproefje van de collectie wanneer deze wereldwijd verkrijgbaar is op 20 september.

Bekijk de gloednieuwe campagnevideo hier:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health