De eerste beelden van Lady Gaga's beautylijn Haus Beauty zijn hier

De multi-getalenteerde popster wordt geprezen om de onbewerkte foto's.

Haus Beauty eerste beelden
Getty Images

Na Lady Gaga's succesvolle acteerdebuut in A Star Is Born (waarmee ze vele prijzen in de wacht sleepte) lijkt de zangeres al haar energie te steken in een compleet nieuw project: haar eigen beautylijn Haus Beauty. Sinds mei 2018 gaan er al geruchten over een vermeende beautylijn, en begin jaar kregen we het eerste teken van leven. Nu zijn ook eindelijk de eerste beelden gelekt, die er veelbelovend uitzien. Het ziet ernaar uit dat we niet lang meer op de lancering van Haus Beauty hoeven te wachten.

Haus Beauty: de eerste beelden

Het is niet Lady Gaga zelf die de eerste beelden van Haus Beauty deelde, maar fan-account @hausbeautynews en beauty-platform @trendmood1. Op de beelden zien we de zangeres zelf die model staat voor haar eigen lijn, met bold make-uplooks zoals we alleen van Gaga kennen. Zo is ze te zien met metallic oogschaduw, uitbundige eyeliner en subtiele lipkleuren. Bekijk de desbetreffende beelden onderstaand.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Daarnaast zijn er ook beelden van twee andere modellen gelekt, die evenals Gaga, gedurfde make-uplooks tonen. Volgens @hausbeautynews zien we hier twee paletten uit Gaga's beautylijn, "Amazing Duo" en "Ayres Chambray".

Geprezen

Hoewel Lady Gaga zelf nog niet heeft bevestigd of de uitgelekte foto's de officiële beelden van Haus Beauty zijn, vallen ze al behoorlijk in de smaak. Zo wordt de zangeres geprezen om de campagnebeelden, die niet al te gephotoshopt zijn. 'Ik vind het fantastisch dat haar promobeelden niet zo erg bewerkt zijn,' laat een fan weten op Instagram. 'Je ziet duidelijk haar natuurlijke gezichtsvormen en de textuur van haar huid!' Zo klinken er meerdere lovende reacties op de eerste foto's, die stuk voor stuk Gaga prijzen om de echtheid van de nieuwe beelden.

Lancering

Maar wanneer kunnen we Gaga's beautylijn in de schappen verwachten? Het lijkt dat we daarop nog even moeten wachten, aangezien de zangeres zelf nog geen big announcement heeft gedaan. De multi-getalenteerde popster heeft al wel meerdere keren gehint op haar aankomende make-up- en skincare-lijn. Daar begon Gaga mee toen ze in februari 2018 een trademark voor Haus Beauty indiende, in de categorie cosmetica, parfum en gezichtsverzorging. Begin dit jaar werd de website HausBeauty.com gelanceerd, die de geruchten rondom haar beautylijn alleen nog maar meer aanwakkerde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health