Beauty lovers opgelet! Zalando lanceert een gigantische online beauty-afdeling

De webshop zal naast kleding nu ook een groot scala aan beautyproducten onder Zalando Beauty beschikbaar stellen.

zalando beautyafdeling lancering
Zalando

Met een steeds groeiende markt voor alles wat met beauty te maken heeft, kan het niet anders dan dat ook Zalando hierop inhaakt. De van oorsprong Duitse webshop zal beautyliefhebbend Nederland blij maken met de lancering van een gigantische online beauty-afdeling; Zalando Beauty.

zalando beauty
Zalando

Zalando Beauty

Vanaf 28 augustus is het mogelijk om op Zalando.nl jouw favoriete beautyproducten te bestellen. In o.a. Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk was dit al mogelijk, en nu volgt eindelijk Nederland. Zo'n 8500 (!) producten vullen de online beauty-afdeling waardoor het nu echt makkelijk wordt om van top tot teen helemaal in het nieuw te gaan. Ben je toch wat huiverig dat je niks kan uittesten in real life? Op Zalando Beauty is er de Get the Look-functie die die ene rode lippenstift aanbeveelt die perfect bij de top in je winkelmand past.

zalando beauty
Zalando

Beauty gadgets

Zalando Beauty zal meer dan 200 merken coveren bestaande uit internationale beautymerken, gespecialiseerde huidverzorgingsmerken en natuurlijke cosmetica. Van make-upproducten en -tools van M.A.C en Estée Lauder en huidverzorging van Dr. Botanicals tot haarverzorging- en accessoires van Ouai en veel meer - van innovatieve beauty gadgets én de nieuwste verzorgingsproducten voor mannen. MarketingLead Benelux Jacintha de Graaf: 'We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun stijl en individualiteit uit te drukken, en een beautyassortiment sluit daar vanzelfsprekend bij aan.' Je kunt jouw favoriete beautyproducten vanaf 28 augustus shoppen via Zalando.nl.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health