Waarom je op de Vogue Flower Market de old school limonadekraam van Swisse niet wil missen

Kom op 1 september naar de Vogue Flower Market en breng een bezoekje aan de limonadekraam van Swisse.

vogue-flower-market-limonade-swisse
Walter Pierre, Vogue Nederland, september 2019.

De datum van de Vogue Flower Market (1 september!) nadert met rasse schreden. Steeds meer leuke to-do's en marktkramen maken zich inmiddels kenbaar, maar er is, uiteraard nóg meer. Zo vind je tussen het prachtige flora en fauna van het Rijksmuseum ook Swisse, die met hun old school limonadekraam doen verlangen naar Italië. Cin-cin!

Swisse voedingssupplementen

Echte schoonheid begint van binnenuit, dat is de filosofie achter de voedingssupplementen van Swisse. Swisse Haar Huid Nagels Vloeibaar – dat overigens helemaal vegan is – helpt je huid er stralender uit te laten zien, met dank aan het ingrediënt Red Orange Complex. Dit is gemaakt van bloedsinaasappels die zijn gerijpt in de vruchtbare grond aan de voet van de Etna op Sicilië.

vogue-flower-market-swisse
Swisse Haar Huid Nagels.
Swisse

Vogue Flower Market

De combinatie van het unieke klimaat, de vulkanische bodem en speciale oogsttechnieken creëren een superfood dat van nature rijk is aan antioxidanten. Tegelijkertijd houden biotine en selenium je haar op-en-top sterk. Dit al kan je proeven bij de limonadekraam op de Vogue Flower Market, waar je een fris shot kan scoren. Dit zal je haar, huid én nagels een boost geven. Laat daarna direct je t-shirt tie-dyen, en je gaat frisser dan ooit weer richting huis. Tot 1 september, vergeet niet je entree-ticket (ons septembernummer) mee te nemen om met een bos bloemen naar huis te gaan!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health