Beautyspeeltjes voor honden? Glossier komt met een speciale collectie voor viervoeters

Je favoriete Glossier-producten hebben een pluche make-over gekregen.

glossier-honden-collectie
Glossier

Net als (bijna) iedereen is ook cultmerk Glossier groot fan van huisdieren, met in het bijzonder honden. Het Instagram-account van het populaire beautymerk staat er vol mee, van labrador puppies tot Franse bulldogs. Om die liefde te vereeuwigen lanceert Glossier nu een samenwerking met hondenbedrijf BARK voor een collectie hondenspeeltjes – speciaal voor onze viervoeters.

Glossier lanceert collectie hondenspeeltjes

De collectie bestaat uit een serie pluche hondenspeeltjes die een kopie zijn van twee van Glossiers populairste producten, zo weet Hypebae. Zo is er een speeltje dat gelijkenissen vertoont met de Glossier-wenkbrauwgel, de Boy Brow, en heeft ook de Glossier-balsem voor lippen en lichaam, genaamd Balm Dotcom, een lichtroze pluche variant gekregen. De nieuwe producten worden – hoe kan het ook anders – gepromoot door twee aandoenlijke viervoeters.

Product, Pink, Material property, Cosmetics, Metal,
De "Boy Brow" als hondenspeeltje.
Glossier

De exclusieve Glossier x BARK collectie voor honden wordt aanstaande vrijdag 6 september gelanceerd, en is zowel te verkrijgen via Barkbox.com als Glossiers fysieke winkels in New York en Los Angeles. Er is nog geen woord gerept over de opening van de onlangs aangekondigde Glossier pop-up store in Londen, dus voor de producten van het beautymerk zullen we nog altijd af moeten reizen naar de Verenigde Staten.

Dog, Dog breed, Mammal, Canidae, Carnivore, Olde english bulldogge, Companion dog, Sporting Group, Rare breed (dog), Fawn,
Glossier

Glossier

Glossier is het beautymerk van Emily Weiss, founder van Into the Gloss en voormalig beautyredacteur bij de Amerikaanse Vogue. Het beautymerk verwierf faam door Instagram en is met name gericht op millennials. Zo worden de producten in aantrekkelijke pastelroze verpakkingen verkocht die prachtig staan in ieders badkamerkastje. Binnenkort wordt dus niet alleen jij, maar ook je hond blij van everything Glossier.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health