Wat je wil weten over de allereerste Akasha Summit in Amsterdam

De Akasha Summit wordt in het najaar van 2020 georganiseerd in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Akasha summit
Andrew twort

Op zaterdag 17 oktober 2020 organiseert Akasha Holistic Wellbeing de Akasha Summit "a modern vision on Wellbeing". Dit is wat je wil weten over de allereerste editie.

Tijd voor een break

In een snel veranderende wereld en een echte 24/7-maatschappij die steeds sneller, luider en virtueler wordt, verwerken we elke dag steeds meer prikkels. Tijd dus voor een break en een nieuwe, moderne kijk op "wellbeing". In het Conservatorium Hotel op de van Baerlestraat in Amsterdam wordt daarom in het najaar van 2020 de allereerste editie van de Akasha Summit "a modern vision on Wellbeing" georganiseerd.

Architecture, Property, Interior design, Swimming pool, Building, Lighting, Wall, House, Ceiling, Sky,
Akasha Spa
Andrew twort
Spa, Room, Furniture, Comfort, Interior design, Boutique hotel, Sitting, Lobby, Leisure, Building,
Akasha Spa
Andrew twort

Happy mind

Leer tijdens deze summit hoe groot de impact van stress op je lichaam is en hoe je je volledige potentieel kunt benutten. De Akasha Summit is een jaarlijks evenement waar Akasha internationale experts samenbrengt die alle ins en outs van een happy mind kennen. Maar welke tools heb je dan precies nodig om je eigen wellbeing te waarborgen?

Verwacht talks die dat helemaal duidelijk maken van onder anderen "Breathwork Master" Max Strom, Daphne Feller die expert is op het gebied van het menselijke brein en Els van Steijn die alles zal vertellen over het familiesysteem in de talk "Which insights from the family system can help you live to your fullest potential?" Dit en veel meer tijdens de allereerste editie van de Akasha Summit om met een gerust hart en peacefull mind naar huis te keren.

Ontdek het volledige programma van de Akasha Summit en koop je ticket - die veel extra voordelen heeft - hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Health